Rituals twee nieuwe collecties: Homme en Sport

Rituals Cosmetics introduceert twee gloednieuwe, premium collecties: Homme en Sport. Beide collecties verrassen met opwekkende geuren, zachte texturen en innovatieve formules. Perfect voor mannen én vrouwen die een actieve levensstijl hebben en op zoek zijn naar een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor lichaams- en gezichtsverzorging. Perfect voor diegenen met een actieve levensstijl die op zoek zijn naar een eenvoudige maar doeltreffende oplossing voor lichaams- en gezichtsverzorging.

HOMME : High-performance grooming essentials

De nieuwe Homme Collection is gebaseerd op de natuur en vertegenwoordigt een gespecialiseerde benadering van huidverzorging voor mannen. Het bestaat uit een complete lijn high-performance grooming essentials voor lichaam, gezicht en baard ter ondersteuning van lichaamsverzorging en welzijn. De producten bevatten een combinatie van resultaatgerichte formules en intensief werkende complexen met bestanddelen van natuurlijke oorsprong.

De lijn is ontwikkeld in samenwerking met een internationaal panel van mannen. Zo zijn de producten onder andere hard tegen zweet, zacht voor de geïrriteerde geschoren huid of speciaal geformuleerd voor een specifieke huidverzorgingsbehoefte. Bovendien hebben ze opwekkende geuren, verzachtende texturen en innovatieve formules voor een verfrissende ervaring van top tot teen. De Homme-productformules bieden de huid intensieve verzorging dankzij de sterke fundering aan krachtige ingrediëntencomplexen. Ze zijn gebaseerd op het beste uit de natuur met vitamine E, C en B3, evenals peptiden, ginseng, arganolie en aloë vera.

De Homme Collection bevat ook refills voor de Shave Cream, de Anti-Ageing Face Cream en de 24H Hydrating Face Cream. Het kiezen voor refills in plaats van het kopen van nieuwe producten, helpt afval te verminderen en de CO2-voetafdruk te verkleinen.

SPORT : Recharge body, mind and soul

Tegelijkertijd lanceert Rituals de nieuwe Sport Collection, speciaal ontwikkeld voor diegenen met een actieve levensstijl – of je nu je dag wilt starten met een extra dosis energie of lichaam en geest wilt herladen na een intensieve workout. De geur van de Sport-lijn is gebaseerd op Power Recharge Technology. Met frisse, stevige noten van citrus, bergamot en pepermunt, een hart van kruidige bloemen, roze peper en gember en een dry-down met mosnoten en sandelhout. Dankzij deze unieke combinatie van geurtechnologie en doeltreffende ingrediëntencomplexen helpt de Sport Collection je iedere dag als herboren te voelen en optimaal te presteren.

De Homme Collection en Sport Collection zijn vanaf mei 2022 verkrijgbaar bij Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en op RITUALS.com.