Sage applications: Paradice 9

Compacte maar krachtige keukenhulp die maaltijdbereiding sneller, eenvoudiger en leuker maakt. Een innovatief toestel voor de nieuwe generatie keukenliefhebbers. Voor zij die niet veel tijd hebben, maar wel houden van een lekkere en vers gekookte maaltijd op hun bord, is de Paradice 9 – Sage Appliances’ nieuwste paradepaardje – dé musthave aanwinst voor in de keuken. De wereldleider in innovatieve keukenapparatuur lanceert hiermee zijn meest compacte keukenmachine tot nu toe.

Koken wordt een pak sneller, eenvoudiger en leuker met de laatste uitbreiding van Sage’s gamma keukenapparatuur. De Paradice 9, een krachtige keukenhulp, biedt de nieuwe generatie keukenliefhebbers, van beginners tot doorgewinterde koks, de mogelijkheid om hun culinaire creativiteit tot leven te brengen en schittert zelfs in de kleinste keukens!

Minder voorbereiding, meer koken

Het toestel is voorzien van de Paradice 9 snijkit om moeiteloos te kunnen snijden, en de bijbehorende chef’s armoury kit geeft je de veelzijdigheid om met precisie te snijden, versnipperen, kneden en hakken in slechts enkele seconden. Voeg hier de brede vulopening aan toe en je bespaart niet alleen tijd, maar je minimaliseert ook de rommel in je keuken, waardoor je minder voorbereiding op voorhand nodig hebt. Alle accessoires van de Paradice 9 berg je nadien makkelijk terug op in een handig opbergvak, waardoor je opbergruimte én tijd bespaart bij het doorzoeken van je keukenkasten.

Decennia innovatie

“De Paradice 9 is het hoogtepunt van jaren innovatie. Met precisie, kracht en gebruiksgemak als kernwaarden, staan we te popelen om nieuw leven in de categorie te blazen. Met dit toestel willen we ervoor zorgen dat keukenliefhebbers, van beginners tot doorgewinterde koks, heerlijke maaltijden kunnen bereiden bij elke gelegenheid. De Paradice 9 maakt het leven in de keuken gemakkelijker en efficiënter, dankzij een compact ontwerp dat moeiteloos op elk aanrecht past, en dat duurzaam genoeg is om lang mee te gaan.” – Doug Nash, General Manager of Cooking & Food Preparation bij Sage Appliances. Het toestel heeft een krachtige, robuuste inductiemotor, alsook een ultra-duurzame BPA-vrije kom en deksels, speciaal ontworpen om de drukte van een drukke keuken te weerstaan.

Belangrijkste kenmerken : Compacte capaciteit van meer dan 2 liter (9 cups) – 12mm Paradice Kit snijhulpstukken – Kleurgecodeerde accessoires – Omkeerbare shredder (grof en fijn) – Verstelbare snijder (0-5mm) – Deegmes – S-mes – Handig opbergvak – 2-in-1 brede vulopening (120mm bij de grote opening en 70mm bij de kleine) – Krachtige inductiemotor ​ – Roestvrijstalen behuizing – Duurzame kommen en deksels – Veiligheidsslotsysteem – Pulserende functie

Verkrijgbaar in drie luxekleuren: Brushed Stainless Steel, Black Truffle & Sea Salt – Praktisch : De Paradice 9 is verkrijgbaar vanaf 1 juli, en kost €449,90.- Je koopt het toestel via sageappliances.be.