ShipTo, nu ook in Drongen

Uniek in België: levering vanaf 120 minuten of op het tijdstip van uw keuze dezelfde dag. Lanceringspromo’s: 15€ korting op de volgende bestelling van min. 50€ met de  promocode DRONGEN22.

De personal shopperdienst ShipTo van Carrefour België, die een groeiend succes kent in Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik, Bergen, en Namen breidt verder uit en is nu ook beschikbaar in Drongen. Winkelen was nog nooit zo gemakkelijk.

Nu is het de beurt aan Drongen om te genieten van de shopperdienst van Carrefour België. Met ShipTo is Carrefour een nieuw tijdperk binnengetreden: het is niet langer aan de consument om naar Carrefour te gaan, maar Carrefour komt naar de consument toe, waar en wanneer hij of zij dat wil: thuis, op het werk, voor de sportschool, enz.

Thuis geleverd in een paar klikken

Hoe doe je dat? Niets is makkelijker! Klanten downloaden de ShipTo-app, voeren hun leveringsadres in, selecteren de Carrefour-winkel, kiezen hun leveringsmoment en plaatsen hun bestelling. Zij kunnen hun bestelling laten leveren binnen een straal van 8 km van die winkel. Zij kunnen dan kiezen uit meer dan 10.000 beschikbare artikelen. Een “personal shopper” neemt dan de bestelling van de klant over, bereidt deze voor en gaat naar de kassa van de winkel om het ticket te genereren. Op dat moment ontvangt de klant een melding in zijn/haar app waarin hij/zij wordt uitgenodigd om verder te gaan met de betaling. Het extraatje? De personal shopper kan te allen tijde worden gecontacteerd voor vragen of om artikelen toe te voegen.

Partnerschap met Shopopop

Carrefour biedt de bezorgdienst aan via Shipto-bezorgers, maar ook via Shopopop, een participatief leveringssysteem.

Lancering promotie

Ter gelegenheid van de lancering van deze nieuwe dienst kunnen de inwoners van Sint-Niklaas en omgeving profiteren van een speciale aanbieding van 15 euro korting op hun eerste bestelling met de promotiecode DRONGEN22 (geldig voor een minimale aankoop van 50 euro, exclusief verzendkosten, tot en met 30/09/2022).   Voorbereidings- en verzendingskosten bedragen € 5, maar zijn gratis voor bestellingen van meer dan € 75 of bij aankoop van bepaalde producten.