TUI biedt exclusieve pakketten ‘ TUI Palma marathon Mallorca’

De “TUI Palma Marathon Mallorca”, de marathon van Palma de Mallorca, wordt gehouden op 20 oktober. TUI is de hoofdsponsor van dit sportevenement, dat verschillende trajecten van 9 km, 21 km en 42 km omvat. TUI heeft hiervoor exclusieve pakketreizen ontwikkeld inclusief vluchten, accommodatie, transfers en registratie voor deelname aan de marathon.

TUI biedt al vele jaren sportvakanties aan, waaronder pakketten met deelname aan verschillende marathons over de hele wereld. Dit jaar is TUI de officiële sponsor van de marathon van Mallorca, de “TUI Palma Marathon Mallorca”, die in oktober plaatsvindt. Een reeks aanpasbare pakketten, inclusief vluchten, accommodatie, transfers en deelname aan het evenement, is nu beschikbaar via alle kanalen van TUI, inclusief de TUI website en app, en in alle reisbureaus. Deze pakketten zijn beschikbaar op individuele basis, maar ook voor groepen of families.

Arjan Kers, Managing Director TUI BENE: “We maken gebruik van TUI’s unieke geïntegreerde reisaanbod, onze sterke partnerschappen op de bestemming en onze geavanceerde technologie om sportieve reispakketten te creëren die de “TUI Palma Marathon Mallorca” tot een succes zullen maken. Dit is nog maar het begin, want TUI zal doorgaan met het creëren van toonaangevende sportervaringen die vragen om reizen, met pakketten om onze klanten mee te nemen. Deze zomer vinden de Olympische Spelen en de Euro’s plaats en in oktober zullen duizenden klanten en collega’s van TUI hun eigen fitheid willen testen tijdens de “TUI Palma Marathon Mallorca”.

De lancering van de sportpakketten volgt op de recente aankondiging van TUI als de nieuwe officiële sponsor van de Mallorca Marathon. De overeenkomst heeft betrekking op de edities van 2024, 2025 en 2026. Met meer dan twee miljoen TUI klanten die naar verwachting de Balearen zullen bezoeken in 2024, versterkt TUI met deze overeenkomst zijn betrokkenheid bij de Spaanse eilanden. De “TUI Palma Marathon Mallorca” is het eerste internationale sportevenement dat in 2024 door TUI wordt gesponsord, met verdere samenwerkingen die later in het jaar worden aangekondigd.

Magnus Hüttenberend, die TUI’s wereldwijde sponsoring leidt: “Reizen en sport gaan hand in hand en we zijn ervan overtuigd dat met onze exclusieve sportpakketten de vraag naar de “TUI Palma Marathon Mallorca” groot zal zijn. Sinds de aankondiging van deze samenwerking hebben we aanvragen ontvangen van klanten in alle markten – en veel collega’s en partners zullen ook meedoen.”

De TUI Palma Marathon Mallorca, georganiseerd door Kumulus, vindt plaats op 20 oktober 2024. Het 42 km lange parcours volgt de kustweg bij Palma de Mallorca en loopt door het stadscentrum, de kathedraal, La Llotja en Es Baluard. Lopers kunnen ook kiezen voor de halve marathon of het parcours van 9 km.

Info TUI marathons : https://www.tui.be/nl/sportvakanties/marathonreizen