Vaderdag: een verfijnde wijn voor de levensgenieters

Graham’s Port 10 of 20 year old : een karaktervol geschenk.

10 Year Old Tawny Port van Graham’s: Er komt een leeftijd waarop je voor vaderdag iets anders wilt geven dan een zelf geknutseld pakje. Hem een 10 Year Old Tawny Port fles van Graham’s schenken, dat is een warmhartig cadeau geven waarmee je jouw appreciatie toont voor de persoon die hij is. Met z’n toetsen van hazelnoot en zoete vleugjes honing en vijgen kan je deze porto ideaal paren met een heerlijk vaderdag dessert, zoals een appeltaart of amandelcake.

In verkoop bij Delhaize of Delhaize.be – aangeraden prijs 18,95€20-year-old-tawny-jpg

20 Year Old Tawny Port

Twintig jaar oud, en je bent volledig je -soms turbulente- tienerjaren ontgroeid. Het rebelleren heeft intussen plaats gemaakt voor een innigere band met een papa die er ondertussen al wat meer grijze haren bij heeft gekregen. De 20 Year Old Tawny Port biedt een ideaal evenwicht tussen een jeugdige en een gerijpte porto. De diepgang van deze amberkleurige wijn verenigt zich al meer met filosofische gesprekken tussen vader en dochter of zoon. Unieke momenten worden zo gecreëerd; met een verfijnde porto erbij geschonken. En waarom de smaken van deze porto niet extra in de verf zetten met een lekkere fruitcake, vanille ijs of een crème brûlée erbij?

Te verkrijgen via The Nectar

 

Graham’s, al bijna twee eeuwen uitmuntendheid

Het merk Graham’s werd opgericht in 1820 in de Dourovallei door de broers William en John Graham. Vandaag wordt het merk over de hele wereld erkend als een van de belangrijkste portwijnen. Graham’s dankt zijn faam aan de unieke kwaliteit van zijn druiven, die afkomstig zijn uit vijf emblematische Quintas: Quinta dos Malvedos, Quinta do Tua, Quinta das Lages, Quinta da Velha en Quinta do Vale de Malhadas. Ze genieten allen van de troeven van een warm en droog microklimaat, gecombineerd met een schaliebodem die men enkel in deze regio terugvindt. Kwaliteit en duurzaamheid kun je niet improviseren, je moet het verdienen.