Vernieuwde Boeing 777 met Premium economy van Emirates komt naar Brussel

De Airline debuteert de nieuwste 777-producten op vluchten naar Genève, Tokio Haneda en Brussel. Eerste Boeing 777 ondergaat volledige interieurrenovatie op 1 juli, in dienst vanaf 11 augustus. Omgebouwd vier klassen toestel met nieuwe Business Class-stoelen en Premium Economy Cabin

Emirates heeft de eerste steden op het netwerk onthuld die worden bediend met de nieuwste Boeing 777 cabine-interieurs. De airline is van plan om de vernieuwde B777’s te introduceren in Genève, Tokio Haneda en Brussel. Dit biedt reizigers meer mogelijkheden om de kenmerkende Premium Economy van de airline te ervaren op dit vliegtuig, en voor de eerste keer Emirates’ nieuwe generatie Business Class stoelen, in een nieuwe 1-2-1 configuratie.

Emirates vluchten met de vernieuwde Boeing 777 naar Brussel, Genève en Tokio Haneda gaan in de verkoop en kunnen geboekt worden op emirates.com, de Emirates App of via reisagenten.

Adnan Kazim, Vice President en Chief Commercial Officer, Emirates Airline zei: “Met de toevoeging van de onlangs omgebouwde Boeing 777’s aan onze vloot, grijpen we de kans om onze veelgeprezen producten zoals Premium Economy in meer steden te introduceren die al door dit vliegtuigtype in ons netwerk worden bediend, naast meer zitplaatsvariatie in vier klassen.”

Hij voegde eraan toe: “Onze Boeing 777 met vernieuwd interieur is in elke cabine geïnspireerd op ons flagship, de A380, en biedt de passagier het allerbeste comfort. De cabine zal voorzien zijn van moderne designdetails en kenmerkende cabineafwerkingen, met een nieuwe Business Class cabine die meer privacy biedt, naast andere doordachte details die onze uitzonderlijke waarde propositie onderstrepen. Onze investering en intensieve focus op het aanbieden van het best mogelijke product in elke cabine zorgt er ook voor dat we een consistente ervaring bieden op zowel de Boeing 777’s als de A380’s.”

De eerste verbeterde Boeing 777-producten van Emirates zullen op de volgende diensten vliegen: EK 83/84 van en naar Genève vanaf 11 augustus – EK 312/313 naar en van Tokio Haneda vanaf 1 september – EK 183/184 naar en van Brussel vanaf 11 september.

Vanaf 1 juli ondergaat de eerste Boeing 777 van Emirates een complete facelift van cabine-interieur. Het hele proces duurt ongeveer twee weken voordat het vliegtuig weer in gebruik wordt genomen. De plannen omvatten de renovatie van de First Class cabine, de installatie van 38 nieuwe Business Class stoelen in een vernieuwde 1-2-1 stoelconfiguratie, naast 24 van de nieuwste Premium Economy stoelen, samen met 256 Economy Class stoelen.

Alle Business Class-stoelen op de onlangs vernieuwde Boeing 777 zijn gericht op persoonlijke privacy en verhoogd comfort en kunnen worden omgevormd tot een comfortabel plat bed, met stoelen van 18,5 inch/46,99 cm breed die tot 44 inch/111,76 cm uit elkaar staan. De verspringende stoelopstelling zorgt voor een stoel aan elke kant van het gangpad, met directe in- en uitstap voor klanten. De stoel wordt geaccentueerd met een touchscreen stoelcontroller voor in-flight entertainment en stoelbediening, een persoonlijk 23-inch/58,42 cm HD-scherm, een van de grootste in de lucht, gekoppeld aan het bekroonde ice entertainmentsysteem van de airline, naast een persoonlijke minibar, een grote tafel en voldoende opbergruimte voor persoonlijke apparaten, oplaadpunten en nog veel meer.  De Boeing 777 Business Class cabine zal ook een kleine bar bevatten waar klanten snacks en verfrissingen kunnen halen. In totaal zullen 81 Boeing 777’s opgeknapt worden als onderdeel van Emirates’ investering in het retrofitprogramma, en meer bestemmingen die worden bediend met de nieuwste producten van Emirates zullen in de loop van de komende maanden worden aangekondigd. De airline heeft 191 vliegtuigen gereserveerd voor een volledige opknapbeurt als onderdeel van het grootste bekende retrofitprogramma  in de sector, een investering van meer dan US$ 3 miljard om de beste producten en klantervaring in de lucht te leveren.

Emirates vliegt momenteel met de vernieuwde A380 met Premium Economy naar New York JFK, Los Angeles, San Francisco, Houston, London Heathrow, Sydney, Auckland, Christchurch, Melbourne, Singapore, Mumbai, Bangalore, Sao Paulo, Tokyo Narita, Osaka en Dubai. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om tegen februari 2025 naar meer dan 40 steden met Premium Economy te vliegen, met de A350 die in september van dit jaar in de vloot wordt opgenomen, naast meer gerenoveerde A380’s en Boeing 777’s die de komende maanden in gebruik worden genomen en naar meer steden vliegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *