voco Orchard Singapore

Het lifestyle-hotel aan Orchard Road heeft een nieuwe naam gekregen en is het eerste hotel onder het voco merk dat in Zuidoost-Azië wordt geopend. IHG Hotels & Resorts laat gasten de komende maanden kennismaken met nieuwe en verfriste eet- en verblijfservaringen. Het eerste hotel van voco in Zuidoost-Azië is charmant, ongedwongen en speels.

Het 51 jaar oude iconische pand zal 423 gastenkamers blijven bieden, vier geliefde restaurants en bars – Opus Bar & Grill, D9 Cakery, il Cielo en Iggy’s, en faciliteiten zoals een zwembad op het dak, een 24-uurs fitnessruimte en meer dan 1.850m² aan vergader- en sociale evenementenruimtes.

In lijn met de viering door voco hotels van het individuele erfgoed en de geest van elk hotel, viert voco Orchard Singapore de rijke geschiedenis van het land waarop het staat; geuren, bezienswaardigheden en smaken uit het verleden banen zich een weg door de reis van de gasten en komen naar voren in rijke verhalen die verweven zijn met het heden, en gasten uitnodigen in een speelse, bedachtzame en betrouwbare charmante ruimte die een betekenisvolle, authentieke verbinding biedt.

Orchard Road, ver verwijderd van het bruisende winkelgebied van vandaag, was vroeger de thuisbasis van peperboerderijen, nootmuskaatplantages en de gelijknamige fruitboomgaarden. Deze rijke geschiedenis komt terug in de hele gastenervaring – van de bedwelmende geur van citrusvruchten, grapefruit en roze peperkorrels in de hotellobby als gasten ‘binnenkomen’, tot zelfgemaakte speculaaskoekjes, die alle gasten krijgen aangeboden.

Het ‘voco Experience’ pakket combineert vertrouwde accenten en warme gastvrijheid met speelse wendingen. Gasten zijn welkom om ‘binnen te komen’ en worden begroet met een unieke welkomsttraktatie – zelfgebakken speculaas en een snelle check-in. Me time’ lonkt in de gastenkamers met de kenmerkende voco accenten, zoals beddengoed van hoge kwaliteit gemaakt van 100% gerecycled materiaal en eco-vriendelijke grote badkamer faciliteiten van Apotheke, een op planten gebaseerd organisch huidverzorgingsbedrijf dat voor het eerst in Singapore is geïntroduceerd.

voco hotels blijft zich ontwikkelen als onderdeel van haar wereldwijde ambitie om gasten te verwelkomen in 200 voco hotels in toonaangevende stedelijke en vrijetijdslocaties in de komende 10 jaar. Getuige van de stijgende wereldwijde bekendheid van het merk, zullen in de komende maanden nog drie hotels worden geopend, waaronder voco Bonnington Dubai, voco Johannesburg Rosebank en voco Seoul Gangnam.