voco zet uitbreiding Midden oosten verder

Eerste Qatarese opening: voco Doha West Bay Suites. IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds toonaangevende hotelbedrijven, heeft voco Doha West Bay Suites – het eerste voco-vastgoed in Qatar – een nieuwe naam gegeven en laat gasten de komende maanden kennismaken met nieuwe en opgefriste eet- en verblijfservaringen.  Als een van IHG’s nieuwste hotelmerken, combineert voco de zekerheid van een wereldwijd merk met de informaliteit en charme van een individueel hotel.

Genesteld in Doha’s meest populaire plek, West Bay, biedt voco Doha West Bay Suites een moderne, stijlvolle en ongedwongen hotelervaring voor gasten.  De 46 verdiepingen zullen nog steeds 396 ruime kamers en suites bieden geliefd restaurant en lounges – The Social, Serenitea, Sky Lounge op de 35e verdieping, een exclusieve helikopterplatform en faciliteiten, waaronder een zwembad dek, een 24-uurs fitnessruimte met stoom, sauna en jacuzzi, een spa en een kinderbad en vijf vergaderzalen.

Het pand biedt een selectie van studio’s, een, twee en drie-slaapkamer volledig uitgeruste suites, verdeeld over 46 verdiepingen, die de kenmerken van voco belichamen met exclusieve en onderscheidende kenmerken. Alle deluxe kamers, suites en studio’s hebben aparte woon- en eetruimten, een bijbehorende moderne kitchenette. De suites hebben gratis WiFi, 24/7 receptie en conciërgediensten.

Elke gast zal het voco kenmerkende ‘come on in’ warme welkom ervaren, met de belofte van een snelle en eenvoudige check in, met toegewijde voco hosts. De gerenoveerde kamers profiteren van het voco design concept met doordacht comfort, knus beddengoed, Antipodes hoge kwaliteit biologische voorzieningen in grotere dispenser flessen, en high-speed Wi-Fi, Smart TV’s, executive bureaus en versnaperingen op de kamer, kortom een typische voco ‘me time’. .

In het hart van het bruisende en kosmopolitische district van Doha, ligt voco Doha West Bay Suites op enkele minuten afstand van Doha Exhibition and Convention Centre, en het diplomatieke en financiële centrum van de stad, evenals luxe winkelcentra en culturele attracties, het hotel zal voorzien in zowel een kort verblijf of een comfortabele home-away-from-home ervaring, gecombineerd met state-of-the-art recreatieve en zakelijke voorzieningen.

voco hotels ontwikkelt zich verder als onderdeel van haar wereldwijde ambitie om gasten te verwelkomen in 200 voco hotels in toonaangevende stedelijke en vrijetijdslocaties in de komende 10 jaar. Getuige van de stijgende wereldwijde bekendheid van het merk, openden recent drie hotels waaronder voco Singapore, voco Bonnington Dubai en voco Johannesburg Rosebank, en nog eens vijf hotels in het Midden-Oosten in de komende drie jaar.