Winter sun at La Mamounia

Take the best sunny side of Marrakech

* The #1 Best Spa Hotel in Maroc by World Spa Award. – * The #1 Hotel in the World 2021 for the 3rd time by Condé Nast Traveler – * The #1 Hotel in Africa by 2018 Condé Nast Traveler’s Readers’ Choice Award

La Mamounia is behalve één van de beste hotels ter wereld ook één van de allerberoemdste, met haast mythische proporties. Onder de gepassioneerde leiding van Algemeen Directeur Pierre Jochem is het bekende duo Patrick Jouin en Sanjit Manku er op wonderlijke wijze in geslaagd om de aantrekkelijke, gezellige ruimtes in het hele etablissement een nieuwe dynamiek en nieuwe energieën mee te geven.

The #1 Best Spa Hotel in Maroc

La Mamounia, uitgeroepen tot de beste hotelspa van Marokko, stelt exclusief het verzorgingsgamma van Augustinus Bader voor. Het merk werd in 2018 opgericht door dokter Bader, een specialist op het gebied van regeneratie van huidcellen, en heeft de beautywereld grondig veranderd. La Mamounia heeft de eer je uit te nodigen om de twee gezichtsverzorgingen van Augustinus Bader en een selectie van zijn beste producten te komen ontdekken in de boetiek van de spa.

Amazing Restaurants

Daarnaast heeft La Mamounia de handen in elkaar geslagen met de paus van de fusionkeuken, de meest Amerikaanse chef van Frankrijk: Jean-Georges Vongerichten. Hij creëerde twee nieuwe restaurants: L’Asiatique, waar de keuken van Zuidoost-Azië centraal staat, en L’Italien, een elegante trattoria die de ambitie nastreeft om de beste pizza’s van heel Marrakech te serveren!

Tot slot moeten we het natuurlijk hebben over L’Œnothèque, een architecturaal hoogstandje. Een unieke ondergrondse wijnkelder met een warme decoratie, zachte sfeer en 2000 uitzonderlijke flessen die meer zijn dan een mooi decor. Een waarlijk intieme plek die de hotelgasten buitengewone wijn- en smaaksensaties zal schenken.

Dive into the oasis of La Mamounia

De place to be voor zondagse brunches kreeg ook een nieuw jasje aangemeten. Le Pavillon de la Piscine, nog mooier dan vroeger, wordt de nieuwe ontbijt- en lunchplek voor onze gasten. Het ‘suikerbuffet’, speciaal bedoeld voor de desserts van Pierre Hermé, en de nieuwe poolbar maken het plaatje helemaal af …

LA MAMOUNIA – Avenue Bab Jdid – 40 040 Marrakech Maroc – www.mamounia.com @lamamouniamarrakech