SAUDIA, als lid van SkyTeam alliantie

Met SkyTeam naar bestemmingen over de hele wereld

audi Arabian Airlines (SAUDIA), de nationale luchtvaartmaatschappij van het Koninkrijk Saoedi-Arabië, werd in 2012 de eerste luchtvaartmaatschappij uit het Midden-Oosten die lid werd van de wereldwijde luchtvaartalliantie SkyTeam. SkyTeam biedt maximale service, meer naadloosheid en flexibiliteit met 19 actieve leden die klanten meer dan 1.036 bestemmingen in meer dan 175 landen over de hele wereld bieden. SAUDIA-gasten profiteren van een groot aantal voordelen en privileges bij alle SkyTeam-leden.

Een wereldwijd netwerk

Dankzij het uitgebreide netwerk van SkyTeam kunnen gasten naar spannende bestemmingen over de hele wereld reizen en genieten van een hoog niveau van reisgemak via de wereldwijde SkyTeam-hubs. Deze zomer breidt SAUDIA haar netwerk uit met 25 nieuwe bestemmingen in Afrika, Azië, China en Europa.

First class service

SAUDIA biedt haar Elite Plus-, First- en Business Class-klanten wereldwijd toegang tot meer dan 750 lounges die een breed scala aan comfort en voorzieningen bieden om te ontspannen, te werken of te dineren, waaronder SkyTeam-lounges in Dubai, Istanbul, Santiago de Chile, São Paulo, Sydney en Vancouver. Gasten profiteren van extra eersteklas gemak dankzij de gedeelde luchthavendiensten van SkyTeam-leden, waaronder incheckbalies, zelfbedieningskiosken, bagageafgiftepunten en ticketverkoopkantoren over de hele wereld.

SkyTeam frequent flyer programma

De SkyTeam-alliantie omvat in totaal 16 verschillende frequent flyer programma’s, die allemaal elkaars mijlentegoed voor elite status wederzijds erkennen. Hieronder valt ook het Alfursan-programma van SAUDIA. SkyTeam Elite Plus-, First- en Business Class-klanten profiteren van SkyPriority: exclusieve luchthavenvoordelen die door alle 19 aangesloten luchtvaartmaatschappijen worden aangeboden. SkyPriority biedt klanten een uniforme ervaring en voorrang bij inchecken, instappen, bagageafhandeling en toegang tot de lounge.