Valke Vleug & Kobe Desramaults

In de zomer van 2021 sloot chef Kobe Desramaults zijn sterrenrestaurant Chambre Séparée te Gent. Hij ging voor een nieuw hoofdstuk in Sicilië, waar hij zijn Italiaanse droom begon met een passage bij ‘Stazione Vucciria’. Vandaag keert hij tijdelijk terug naar België in afwachting van een aankomend project. In augustus zal hij te vinden zijn op Wijndomein Valke Vleug te Puurs-St-Amands. Een unieke kans om de sterrenchef opnieuw aan het werk te zien op een exclusieve locatie.

Kobe Desramaults grilt met zicht op de wijnranken : Van 2 tot 13 augustus strijkt Kobe Desramaults neer op Wijndomein Valke Vleug. Te midden van de groene oase van rust en met zicht op de wijnranken. De gebouwen werden ontworpen door de internationaal gerenommeerde Belgische architect Vincent Van Duysen. De hedendaagse wijnhoeve staat in harmonie met de tradities en de omgeving. Het is de ideale locatie die ook de visie van Kobe ondersteunt om zich te laten inspireren door de natuur en lokale producten. Een samenwerking waarbij de filosofie van zowel Kobe Desramaults als de oprichters van Wijndomein Valke Vleug als ware samenvloeien als één.

Culinaire reis met cool climate wijnen : Op het overdekte terras van het wijndomein steekt hij de grill aan voor een intiem 10-gangen diner. Samen met zijn rechterhand Tiziano Franchetta neemt hij je mee op culinaire reis waarbij hij de kunst van het koken op open vuur mixt met zijn eigen touch. Dagelijks zorgt hij voor een wisselend menu, afhankelijk van de aanvoer en het aanbod. Met een maximale capaciteit van 20 gasten per diner, kan er in de exclusieve setting van Wijndomein Valke Vleug genoten worden van de uitmuntende creaties van Kobe Desramaults. Wijndomein Valke Vleug zorgt met zijn eigen wijnboetiek Vinetiq, gespecialiseerd in cool climate wijnen van over de hele wereld, voor perfect pairende wijnen bij elk gerecht van de hand van Kobe.

Een hedonistische ervaring : Wijndomein Valke Vleug is naast wijngaard ook een canvas voor unieke (wijn)belevingen. Van kunst tot design, van paardensport tot live muziek, van wijndegustaties tot gastronomische diners met sterrenchefs of opkomend talent. Wijndomein Valke Vleug is een bijzondere plek voor iedereen die houdt van puurheid, schoonheid en een goed glas wijn. De belevingen gebeuren steeds achter gesloten poort en volledig privé, het is dan ook een buitenkans om het domein te bezoeken.

Exclusieve kans : Deze complete ervaring kost € 350 per persoon. Het volledige diner met aangepaste wijnen, alsook een blik achter de schermen van het wijndomein. Vinetiq Members betalen voor deze ervaring € 325. Gezien de uitzonderlijke kans om de chef-kok aan het werk te zien in België en van zijn culinaire hoogstanden te genieten, wordt vroeg reserveren sterk aanbevolen. Boek jouw tafel tussen 2 en 13 augustus via www.vinetiq.eu