De beroemde Big Mac saus

Voor het eerst in België en in limited edition verkrijgbaar in een fles

Fans van de iconische Big Mac® hebben ervan gedroomd, en McDonald’s heeft het gedaan! Voor het eerst in België kan iedereen vanaf morgen, 4 juli, zijn eigen flesje van de beroemde Big Mac® saus in huis halen. Er wordt al jaren over de Big Mac® saus gesproken. De fans van de beroemde hamburger droomden ervan om de saus thuis te kunnen namaken om hun eigen Big Mac® te maken of te verwerken in hun favoriete gerechten, maar slaagden daar nooit in. Het recept voor de saus blijft een goed bewaard geheim.

Maar nu komt de Big Mac® saus eindelijk naar België… in een fles, een formaat geliefd door de Belgen en aanwezig in – bijna – elke Belgische koelkast. Tijdens de maand juli, en alleen tijdens deze maand, zal McDonald’s best bewaarde geheim los verkrijgbaar zijn van de burger in limited edition. De voorraad is beperkt: eenmaal uitverkocht wordt er niet meer bijgevuld!

Hoe kan je een fles bemachtigen? Heel eenvoudig: bezoek een McDonald’s restaurant naar keuze, waar je een gratis fles Big Mac® saus van 250 ml krijgt bij aankoop van een large Big Mac® menu. (* actie is geldig bij bestelling in onze restaurants, bij afhalen en via onze drive-in. Niet geldig bij McDelivery). De fles Big Mac® saus moet koel bewaard worden. Zo kun je genieten van zonnige zomerse barbecues met vrienden of familie met je eigen zelfgemaakte Big Mac®!  Maar je moet snel zijn: de voorraad is beperkt. Het principe is op = op zolang de voorraad strekt.

De zomer wordt Big Mac® met twee heerlijke variaties

En de Big Mac® saga gaat de hele zomer door met de komst, van de nieuwe Big Mac® BLT (Bacon Lettuce Tomato) en de terugkeer van Big Mac® Chicken, in augustus, en alleen in augustus. Deze twee heerlijke variaties zullen slechts een beperkte tijd beschikbaar zijn, dus wees er snel bij.

Benieuwd naar deze nieuwe variaties? Het iconische Big Mac® recept blijft hetzelfde: een heerlijke burger, verse sla, cheddar kaas, uien, augurken en natuurlijk de speciale Big Mac® saus. Alleen heeft de BLT lekkere tomaten en bacon, en de Big Mac® Chicken heeft – je raadt het al – twee krokante kipfilets! Voor iedereen die op zoek is naar variatie deze zomer, maar natuurlijk altijd overgoten met de iconische Big Mac® saus.