Xmas fairies

Le Roy d’Espagne nodigt tot begin januari 2024 alle fijnproevers uit om niet alleen de pracht van de Brusselse Grote Markt te aanschouwen, maar evenzeer om kennis te maken met de culinaire tradities van het huis die dit jaar werd verrijkt met een eigen kerstattractie.

Op de 4de verdieping van dit majestueus his werd een prachtige en unieke kerstsfeer gecreëerd die tijdens de weekends openstaat voor het grote publiek. Bij een hapje en een drankje kunnen bezoekers de unieke sfeer opsnuiven en tevens vanuit de hoogte de kerstversieringen van de Grote Markt bewonderen.

Het initiatief is aldus Patricia Cornet, director sales & marketing, eveneens bedoeld om tijdens de werkweek, firma’s, ondernemers en bedrijven aan te treken en hen de mogelijkheid te bieden om hun gasten, klanten en bezoekers, unieke momenten te bezorgen.

De feestverdieping, toegankelijk via een aparte ingang, staat ter beschikking voor cocktails en andere activiteiten. Er kunnen zelfs lunches en diners worden georganiseerd, seating is mogelijk tot maximaal 40 personen.

Deze speciale kerstsfeer biedt aldus Patricia de mogelijkheid om Brussel op een totale andere manier te ontdekken en de culinaire rijkdom van het huis volop in the picture te plaatsen.