Cote d’Or Muffins & Donuts maken hun debuut

Iconisch Belgisch chocolademerk lanceert voor het eerst heerlijke lekkernijen in het assortiment van verse bakkerijproducten.

Chocoladefans mogen zich verheugen! Het favoriete chocolademerk van België, Côte d’Or, heeft zijn allereerste verse bakkerijlekkernijen gelanceerd met de geliefde kenmerkende intense chocoladesmaak van Côte d’Or: verrukkelijke chocolademuffins en donuts. Ze zijn nu verkrijgbaar bij de meeste nationale retailers.

De Côte d’Or donut bestaat uit een rijk cacaodeeg, samen met een intense cacaovulling en is bedekt met Côte d’Or melkchocoladeglazuur, gegarneerd met Côte d’Or melkchocoladestukjes en afgewerkt met heerlijke pure chocoladeslierten.

De Côte d’Or muffin heeft ook een intense cacaovulling met een rijk cacaodeeg en is afgewerkt met een heerlijk laagje Côte d’Or melkchocoladeglazuur, met daarbovenop authentieke Côte d’Or chocoladestukjes.

Zowel Côte d’Or donuts als Côte d’Or muffins zijn de ideale traktatie voor zij die willen genieten van hun favoriete, premium chocolade in een spannende, nieuwe vorm.

Geniet samen met je partner van een warm drankje, trakteer jezelf na een dag hard werken of deel het met vrienden tijdens een picknick in het weekend. Côte d’Or donuts en muffins zijn een traktatie voor elke gelegenheid.

De donuts en muffins van Côte d’Or zijn nu verkrijgbaar bij meeste grote retailers en zullen niet enkel de fans van Côte d’Or bekoren. Adviesprijs vanaf € 3,00 voor een pak van 2 donuts en vanaf € 3,50 voor een pak van 2 muffins. Ze zijn ook los verkrijgbaar in de verse bakkerij.