fine dining voor een nieuwe generatie
» YALO YOUNG & DINE – » ELKE EERSTE DINSDAG VAN DE MAAND – » FINE DINING VOOR FIJNPROEVERS -30 JAAR
Yalo Hotel zet opnieuw de toon in culinair Gent met een gloednieuw concept: Young & Dine. Vanaf dinsdag 2 december opent het hotel elke eerste dinsdag van de maand de deuren voor jonge fijnproevers onder de 30. Zij genieten van een rijkelijke dinerervaring vol smaak en sfeer, en dat aan een scherpe prijs.
Culinair genieten, toegankelijk gemaakt
In tijden waarin alles duurder wordt, wil Yalo één ding duidelijk maken: gastronomie is geen exclusieve luxe, maar een belevenis voor iedereen. Met Young & Dine wil het hotel haute cuisine dichter bij de jonge foodies van vandaag brengen.
Voor €59 per persoon genieten gasten van een tastingmenu dat alles heeft: een verfijnd aperitief met hapjes, heerlijke hoofdgerechten om te delen, een dessert als kers op de taart, water en zorgvuldig geselecteerde wijnen om het af te maken. Onder leiding van chef Jasper Maatman serveert het keukenteam een menu dat fine dining introduceert met de nodige schwung.
Aan het hoofd van de keuken staat Jasper Maatman. Zijn culinaire reis begon in de beste Michelin-keukens van Nederland. In 2013 trok hij naar België, waar hij acht jaar lang mee de keuken van Pillows Grand Boutique Hotel en restaurant LOF mee vormgaf. Vandaag leidt hij het creatieve keukenteam van Yalo, dat bekendstaat om zijn Belgische klassiekers met een twist, internationale invloeden en een frisse passie voor umami en citrus. Elk gerecht dat de keuken verlaat, is een knipoog naar Yalo’s filosofie: stijlvol, smaakvol en speels.
Praktisch
Vanaf 2 december, elke eerste dinsdag van de maand – Prijs? €59 p.p. (inclusief aperitief & hapjes, hoofdgerechten om te delen, dessert, water en wijn). Enkel voor fijnproevers onder de 30.
Reserveren? Via de Yalo-website – Vermeld “Young & Dine” bij je reservering. Illustraties L De Groote

