Adriana Lima X waterdrop

Het supermodel brengt een verfrissende collectie uit in samenwerking met de hydratatiespecialist. Drink meer water en bruis van energie : supermodel Adriana Lima introduceert haar samenwerking met waterdrop® waarmee ze mensen wil aanmoedigen om meer water te drinken op een duurzamere manier. De herbruikbare inox fles is beschikbaar sinds 24 april.

En als meer water drinken nu eens de basis was van een gezondere levensstijl? Adriana Lima sloot een partnership met waterdrop® voor de ontwikkeling van een glamoureuze, duurzame drinkfles. Met deze limited edition wil het duo je helpen voldoende water te drinken in stijl.

“Met mijn overvolle agenda is hydratatie een absolute prioriteit, het is mijn belangrijkste beautytip. Niet alleen omwille van esthetische redenen, maar omdat voldoende hydrateren helpt om geconcentreerd en alert te blijven en omdat ik alleen op die manier erin slaag alles te doen wat er op een dag van mij wordt verwacht.” “Mijn gewoontes en dagelijkse routines zijn heilig voor mij, van yoga tot allerhande andere fysieke activiteiten. Dankzij waterdrop® slaag ik erin mijn doelstellingen te behalen en de beste versie van mijzelf te zijn. Je voelt je gewoon beter en je wordt ook echt mooier wanneer je straalt van binnenuit. Niet alleen is het een handige reminder om te drinken, een mooie fles gebruik je én hergebruik je met plezier, waardoor ik minder de neiging heb om te grijpen naar plastic flessen als ik op verplaatsing ben. Een duurzame oplossing die ook gezonder is voor je lichaam omdat je minder wordt blootgesteld aan microplastics die te vinden zijn in het gros van plastic waterflessen. ” Adriana Lima.

De limited edition drinkfles is beschikbaar sinds 24 april en bestaat in twee formaten(600ml en 1l). De fles is gemaakt van dubbelwandig roestvrij staal en houdt dranken koel gedurende 24u. Warme dranken blijven liefst 12 uur warm. Het begin van een golden summer!

De drinkflessen zijn ook beschikbaar in twee sets die de nieuwe microdrink ORO bevatten of een ruimere selectie microdrinks – kleine blokjes zonder suiker die water verrijken met fruit, planten en natuurlijke vitamines.

“De missie van waterdrop® is eenvoudig : ​ mensen helpen een gezondere, duurzamere levensstijl na te streven. Wij proberen die aan te moedigen met vernieuwende designs en door het belang van duurzaamheid te benadrukken, waardoor Adriana Lima voor ons de gedroomde partner is. Wij zijn dan ook bijzonder blij met de lancering van haar prachtige ontwerp als limited edition.” Martin Murray, CEO & oprichter van waterdrop®

Prijs: Adriana Lima drinkfles inox 600ml – 36,90€ – ​Adriana Lima drinkfles inox 1L – 41,90€ – ​Adriana Lima drinkfles + ORO set (fles 600ml + 2 x12-packs) – 42,90€ – ​Adriana Lima drinkfles + discovery set (fles 600m + 6 x 3-packs) – ​ 39,90€

Opgericht in Oostenrijk in 2016 brengt waterdrop® een revolutie teweeg in de drankensector met de eerste “microdrink” ter wereld : een mini blokje op basis van natuurlijke fruit- en plantenextracten, verrijkt met vitamines en helemaal suikervrij. Eenmaal in water (van de kraan of gefilterd) opgelost, wordt het een verrassend en fruitig drankje. De missie van waterdrop® is heel eenvoudig : mensen meer water doen drinken en dit op een meer ecologisch verantwoorde manier. Hiervoor streeft waterdrop® naar een aanzienlijke vermindering van het gebruik van plastic en van de uitstoot van C02. Het gebruik van individuele recycleerbare verpakkingen van elk blokje laat een besparing toe van 98 % plastic in verhouding tot traditionele dranken in flessen  : het plastic van één dop van een klassieke fles is het equivalent van 10 microdrinks.

​​Slechts 5 jaar na het ontstaan van het merk, heeft het al de kaap overschreden van 10 miljoen gebruikers en telt het meer dan 150 werknemers en meer dan 10 winkels verspreid over de hele wereld. De producten worden vandaag gecommercialiseerd in Europa en in de Verenigde Staten. In België zijn de producten verkrijgbaar via waterdrop.nl