All-in One Fondu, een innovatieve kaasfondue

Kaasfonduen wordt nu nog gemakkelijker met de Emmi All–In-One Fondü: een complete set bestaande uit een pan met kant-en-klare kaasfondue met warmhouder. Voor een snelle, gemakkelijke en lekkere kaasfondue. Verkrijgbaar vanaf week 37.

Snelheid en gemak zijn steeds belangrijker geworden bij het klaarmaken van een maaltijd. Voor het Zwitserse Emmi een reden om een kwalitatief hoogwaardige kaasfondue te ontwikkelen, die past in deze trend. Daarbij is gebruik gemaakt van innovatieve, wetenschappelijke technologie. België is het vierde land ter wereld waar de All-In-One Fondü wordt geïntroduceerd.

Met deze complete kaasfondueset, bestaande uit een pan met kant-en-klare kaasfondue en een warmhouder, staat in no time een gezellige maaltijd op tafel. Je hebt geen speciale fonduepan nodig en je hoeft niet te goochelen met het zelf bereiden van kaasfondue. Slechts enkele minuten opwarmen in de magnetron of oven en dippen maar. Zo wordt fun aan tafel een stuk gemakkelijker. De Emmi All-In-One Fondü met 400 gram kaas is geschikt voor 2 personen.

Lactosevrij : Emmi’s All–In-One Fondü is bereid volgens het traditioneel Zwitsers recept en gemaakt van echte Zwitserse kazen, waaronder Emmentaler AOP. Bovendien is de All-In-One Fondü lactose- en glutenvrij.

Dip eens anders: De klassieke kaasfondue is natuurlijk lekker met stokbrood. Maar er is veel meer in de kaas te dippen. Denk bijvoorbeeld aan kort gekookte seizoensgroenten, zoals bloemkool of broccoli, stukjes pompoen en reepjes rauwe selderij of wortels.

Verkrijgbaarheid : Vanaf week 37 verkrijgbaar bij Carrefour. Aanbevolen verkoopprijs: € 9,95

Emmi is de grootste leverancier van Zwitserse melk en een van de meest innovatieve premium zuivelproducenten in Europa. In Zwitserland focust het bedrijf zich op de ontwikkeling, productie en marketing van een compleet zuivelassortiment en verse producten, evenals de productie, rijping en handel van hoofdzakelijk Zwitserse kazen.

Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op brand concepting en specialiteiten voor de Europese en Noord-Amerikaanse markt, waarbij ook markten buiten Europa verder worden verkend. De primaire focus voor de verse producten ligt op lifestyle-, comfort- en gezondheidsproducten.

In de kaas business positioneert Emmi zich als marktleider op het gebied van Zwitserse kaas. De klanten van Emmi bevinden zich in retail, hospitality, food service en food industry. De Emmi Groep heeft in Zwitserland ongeveer 25 productielocaties. Emmi en haar dochterondernemingen zijn vertegenwoordigd in 13 landen, waarvan in zeven landen ook eigen productielocaties. Het bedrijf exporteert haar producten naar ongeveer 60 landen.

In 2015 had Emmi een netto omzet van 3,214 miljard Zwitserse Franken en een nettowinst voor bijzondere baten en lasten van 120,2 miljoen Zwitserse Franken. In de eerste helft van 2016 bedroegen deze respectievelijk 1,6 miljard en 60,8 miljoen. Het bedrijf heeft ongeveer 5.500 mensen (fte) in dienst.