Atwell suites Denver airport

IHG Hotels & Resorts (IHG) en KJ Hotel Properties kondigen de opening aan van Atwell Suites Denver Airport – Tower Road. Atwell Suites Denver Airport – Tower Road is het tweede hotel dat dit jaar wordt geopend, na Atwell Suites – Miami Brickell, en is een voortzetting van de introductie als IHG’s nieuwste all-suites merk. Dit is het eerste nieuw gebouwde prototype van het merk en beschikt over een twee verdiepingen tellende lobby en 96 studio suites ontworpen met verschillende zones voor werk en rust.

Atwell Suites is ontworpen om te voldoen aan een groeiende behoefte in de sector van de gastvrijheid. Het kenmerkende design en de aanpasbare ruimten ondersteunen een langer verblijf en maken een gemakkelijke overgang tussen zaken en vrije tijd mogelijk.

Het hotel ligt in de buurt van Denver International Airport, de derde drukste luchthaven van de VS en ook dicht bij de belangrijkste attracties van de stad en hippe buurten zoals het Denver Art Museum en Union Station in LoDo. Achter het hotel ligt het Rocky Mountain Arsenal National Wildlife Refuge, met vrij uitzicht op de bergen en gemakkelijke toegang tot de vele openluchtrecreatiemogelijkheden van het reservaat.

Gasten kunnen genieten van de kenmerkende eigenschappen van het merk:

Flexibele & Verrijkende Ruimtes met huddle gebieden, openbare coworking ruimtes, een vergaderruimte genaamd ‘The Study’ , maximaal acht personen om een productieve werkomgeving aan te moedigen. Elke studio suite is ontworpen met ruimtes voor werk en rust, met o.m. bureau, sofa, en minibar.

Eten en drinken om de dag te beginnen en te eindigen met een 24/7 gratis drankstation dat premium, grind-and-brew espresso en koffie biedt om gasten gedurende de dag energie te geven, evenals plat en bruisend water. s Ochtends wordt een gratis warm en koud ontbijt aangeboden met o.m. Griekse yoghurt, gebak, ontbijtsandwiches en omeletten. s Avonds biedt de bar een rijke en dynamische sfeer met kleine hapjes.

Het mogelijk maken van echte connecties: Gasten worden aangemoedigd om hun ervaringen te delen via gemeenschappelijke ruimtes, conversatiestarters aan de bar die leuke, boeiende ijsbrekers vormen, en spelletjes en puzzels die overal in de openbare ruimtes zijn geplaatst.

Atwell Suites heeft een sterke pijplijn met meer dan 20 hotels in ontwikkeling op veelgevraagde reismarkten in de VS, waaronder een extra accommodatie in Austin, Texas, die naar verwachting eind 2022 zal openen.