Autogrill biedt reizigers exclusieve koffiemelange

AUTOGRILL VIERT INTERNATIONALE BARISTADAG MET ZIJN 122 BARISTA’S EN NOG BETERE KOFFIE

Autogrill, de wereldwijde marktleider in food & beverage voor reizigers, zorgt ervoor dat de reizigers genieten van de beste koffie wanneer ze de luchthaven passeren, speciaal voor International Barista Day. De food & beverages expert biedt de reizigers op Brussels Airport namelijk alle mogelijkheden om een heerlijk kopje koffie te krijgen. Zo werden alle 34 koffiemachines in de Autogrill-vestigingen op Brussels Airport vervangen door de nieuwste en beste machines om de reizigers te voorzien van de exclusieve Kimbo Autogrill Blend. Daarnaast werden alle 122 Autogrill-medewerkers opgeleid tot officiële barista’s.

Exclusieve koffiebonen voor Autogrill

Autogrill wil de beste ervaring bieden aan de passerende reizigers, en daar hoort natuurlijk ook koffie bij! Daarom lanceerde Autogrill het Coffee Project en viert dit op Internationale Baristadag. De barista’s van de vestigingen in Brussels Airport van Autogrill volgden de cursus Coffee First en leerden nog betere koffie te zetten. Dit project omvat de nieuwste koffiemachines, maar dat is niet alles. Autogrill voorziet reizigers ook van het exclusieve koffiemerk Kimbo Autogrill blend, dat voornamelijk bestaat uit Arabica en Robusta bonen. Verwacht dezelfde kwaliteit in alle 28 vestigingen zoals Panos, Bistrot en Brewgate maar ook Amo, enz. Als bonus vinden reizigers er snacks zoals een nougatreep van Oxfam, koekjes van Jules Destrooper en nog veel meer, allemaal Belgisch. Vier dus Internationale Barista Dag met je favoriete barista en geniet van een heerlijk kopje koffie!

Thibault Jouy, Chief Operating Officer België bij Autogrill: “Wij bij Autogrill houden van onze koffie! Met het Coffee Project hebben we nu 122 officiële barista’s in onze 28 luchthavenfilialen die de reizigers voorzien van de beste koffie ter wereld. Onze barista’s zijn erg belangrijk voor ons, omdat zij in direct contact staan met de klanten, en onze eerste vertegenwoordiging zijn. Daarom willen we Internationale Baristadag met hen vieren, dus dank aan al onze barista’s. We weten zeker dat de klanten en de barista’s zullen genieten van het Coffee Project en alles wat daarbij komt kijken!”