Beautysané, gezonde en lekkere revolutie bij de maaltijdvervangers

Dankzij het Franse Beautysané staat afvallen niet langer voor frustrerende restricties, wel voor genieten van allerlei lekkers! Het merk pakt namelijk uit met slimme afslankvoeding die alles verandert. Heerlijke voeding die je nooit beu wordt, maar die wel minder calorieën levert, zodat je vlot kilo’s kwijtraakt of je gewicht moeiteloos onder controle houdt. Op het menu: milkshakes, havervlokken bij het ontbijt, smeuïge veloutés, traditionele of juist exotische soepen, omelet met kruiden, hartversterkende aardappelpuree en zelfs plantaardige parmentier, een minder calorierijke versie van dit klassieke winterse gerecht. Met elke poedervormige Energy Diet-maaltijdvervanger kun je een volwaardige, lichte en overheerlijke maaltijd bereiden. Laat je inspireren door de recepten op de Beautysané-website en ontdek een brede waaier aan smaaksensaties! Eten en weten gaan bij Beautysané hand in hand: als klant kun je dus rekenen op de hulp, begeleiding en steun van een netwerk aan coaches-consulenten. Zij helpen je om voortaan evenwichtig te eten, zodat je je elke dag fit, gezond en wel in je vel voelt.

Smulplezier en ruim voldoende nutriënten:

Alleen al van de productnamen krijg je het water in de mond: Banaan, Cookies en Praliné bij de milkshakes, Thais, Indiaas, Marokkaans en Italiaans bij de soepen. Daarnaast zijn er de meer klassieke Energy Diet-smaken Groenten, Koffie, Cappuccino, Vanille en Chocolade, die in Frankrijk werden verkozen tot “Smaken van het jaar 2021”. De hartige en zoete producten uit het ruime Beautysané-gamma zijn niet alleen lekker, ook je gezondheid vaart er wel bij.

De samenstelling van de maaltijdvervangers werd wetenschappelijk gevalideerd*: ondanks de geringe caloriewaarde reiken ze je lichaam alle nutriënten aan die het nodig heeft om correct te functioneren. Zowel je immuunsysteem als je gezondheidskapitaal krijgt een boost. Voelde je je vroeger altijd moe wanneer je probeerde om enkele kilo’s kwijt te raken? Dankzij Beautysané is dat verleden tijd!

Beautysané: “Made in France” als waarborg voor veiligheid. Alle Beautysané-producten worden in Frankrijk geproduceerd en gecontroleerd, zodat elk ingrediënt perfect traceerbaar is. De producten bevatten geen gluten*, ggo’s, pesticiden of zware metalen en zijn geschikt voor vegetariërs.

Een doeltreffend afslankprogramma op maar van je persoonlijke doelstelling:

Heb je een streefgewicht voor ogen? Of wil je gewoonweg een fraaier en strakker silhouet? Het is hoe dan iik van groot belang om je inspanningen zorgvuldig te plannen. In samenwerking met een team van voedingsdeskundigen kiende Beautysané een flexibel afslankprogramma uit dat op ieders wensen kan worden afgestemd. In drie fases – fases die je trakteren op een veelheid aan smaken en die dankzij coaching door een Beautysané-consulent makkelijk te volgen zijn – wordt jouw voeding opnieuw in balans gebracht:

1-Startfase: 4 Energy Diet-maaltijden per dag + groenten naar hartenlust + 1 tussendoortje. Om snel centimeters kwijt te raken en je vetverbranding opnieuw in gang te zetten. Duur: 1 tot 3 weken, afhankelijk van je streefdoel.

2-Overgangsfase: 2 Energy Diet-maaltijden per dag + 1 evenwichtige maaltijd. Om langzaam af te slanken en terug gezond en evenwichtig te leren eten.

3-Stabilisatiefase: 1 Energy Diet-maaltijd per dag + 2 lichte en gevarieerde maaltijden. Om te vermijden dat je na het gewichtsverlies opnieuw aankomt. Een doeltreffend afslankprogramma op maat van je persoonlijke doelstelling

Een verrukkelijke, drainerende drank als ruggensteuntje:

Om tijdens het vermageren zoveel mogelijk toxines uit je lichaam te verwijderen, moet je 1,5 tot 2 liter per dag drinken. Dat is niet altijd makkelijk en soms ontmoedigend. In vergelijking met andere gedehydreerde dranken maakt Beautysané andermaal het verschil: de drainerende drank. Energy Detox bestaat in de smaken Perzik en Citroen en is zo heerlijk dat je er de hele dag door uit puur plezier van nipt! Elke Energy Detox is een cocktail van groene thee, drainerende planten die gewichtsverlies in de hand werken, vitamine C en vitamines B1/B3/B6.

Beautysané: excellente begeleiding gegarandeerd :

Wie beslist om af te vallen, is sowieso bang om te falen en om op te geven nog vóór het streefgewicht is bereikt. Vandaar dat Beautysané er bewust voor koos om zijn gamma Energy Diet-maaltijden te verdelen via social selling. De formule behelst dat je als klant gratis en op geregelde basis wordt begeleid door coaches en consulenten bij jou in de buurt. Zij helpen, steunen en motiveren waar nodig. Op de kleurrijke en dynamische Beautysané-website vind je ook tal van tips en trucs om gefocust te blijven en je streefgewicht te bereiken. Je kunt ook zelf contact leggen met het Beautysané-team. Het volstaat om een keer online te bestellen en vervolgens kun je rekenen op aanlokkelijke voordelen en op begeleiding door een consulent(e) bij jou in de buurt. Want een luisterend oor, dat verandert echt alles!