Beleef de beste zomervakantie in Dubai

Emirates maakt van Dubai een ‘coolere’ zomervakantiebestemming dan ooit tevoren en biedt gratis toegang tot enkele van de populairste attracties van de VAE plus nog veel meer aantrekkelijke aanbiedingen, terwijl het grote evenement van de stad – The Dubai Summer Surprises met een volledige kalender vol entertainment, cultuur en gezinsactiviteiten ook terugkeert.

Of het om een terugkeer naar Dubai of een eerste bezoek gaat, Emirates passagiers ontvangen gratis toegang tot de volgende zeer populaire attracties in de VAE:

De iconische Burj Khalifa At The Top: ervaar het adembenemende uitzicht vanaf ‘s werelds hoogste gebouw. Gelegen op de 124e en 125e verdieping van de iconische Burj Khalifa, kan men op het observatiedek genieten van het adembenemende uitzicht over de stad, 555 meter boven de zeespiegel. De gratis tickets zijn geldig voor een bezoek tussen 30 juni en 30 september 2022.

The Dubai Fountains Boardwalk Experience: bekijk een spectaculaire muziek & licht watershow vanaf een drijvend platform op slechts negen meter afstand van ‘s werelds grootste gechoreografeerde fonteinen, gelegen aan de voet van Burj Khalifa.

Louvre Abu Dhabi: dompel onder in de verhalen die zijn verbonden aan de honderden antieke stukken van honderden jaren oud, en geniet van een verzameling van 167 kunstwerken van internationaal bekende kunstenaars in een van de meest iconische culturele attracties van de VAE.

Om gebruik te maken van de exclusieve zomeraanbiedingen van Emirates, kunnen reizigers de tickets hier boeken: https://www.emirates.com/be/english/special-offers/summer-special-offer/ Deze zomerspecials zijn geldig voor reizigers die tussen 27/28 juni en 10/11 juli 2022 een terugreis naar Dubai boeken in een willekeurige reisklasse van 1 juli 2022 tot 30 september 2022. De aanbieding is ook beschikbaar via deelnemende reisagenten en geselecteerde Emirates Retail-winkels.

Beleef meer van Dubai met Emirates

My Emirates Pass: De Emirates-instapkaart doet ook dienst als kortingskaart deze zomer tot 30 september 2022. Emirates-klanten kunnen hun instapkaart en een geldig identiteitsbewijs eenvoudig tonen aan honderden winkels, vrijetijds- en eetgelegenheden in heel Dubai om zo te profiteren van fantastische kortingen. Lees hier meer over My Emirates Pass: www.emirates.com/myemiratespass.

Skywards partners: Leden van het bekroonde loyaliteitsprogramma van Emirates, Skywards, kunnen miles verdienen bij dagelijkse uitgaven bij winkels in de VAE en deze miles inwisselen voor reward tickets, upgrades of tickets voor concerten en sportevenementen. https://www.emirates.com/be/english/skywards/.

Bezoek Dubai

Dubai is ‘the place to be’ deze zomer. Naast een aantrekkelijke kalender met cultuur, winkels en restaurants van wereldklasse, zal The Dubai Summer Surprises, een van de belangrijkste winkel- en entertainmentevenementen van de stad, ook plaatsvinden met een vol programma aan evenementen en gezinsactiviteiten, exclusieve winkeldeals, leuke wedstrijden en winkel- en winacties. Nu de reisbeperkingen versoepelen, biedt Emirates reizigers vanaf meer dan 130 bestemmingen handige vluchtschema’s naar Dubai aan.

Reizen met Emirates

Emirates biedt bekroonde services in alle reisklassen aan. Van inchecken tot aan boord is reizen met het gezin nu veel handiger met de uitzonderlijke services van Emirates, waaronder instappen met prioriteit, en meer dan 100 kanalen voor kinderen op het Emirates inflight entertainmentsysteem.

De gezondheid en het welzijn van de passagiers blijft topprioriteit en Emirates heeft een uitgebreide reeks veiligheidsmaatregelen ingevoerd gedurende de gehele vlucht. De airline bouwt ook voort op het aanbod van contactloze technologie om nog gemakkelijkere opties te bieden om de luchthavenformaliteiten te versnellen.

Alle reizigers worden aangemoedigd om de nieuwste reisrichtlijnen van de overheid te controleren en ervoor te zorgen dat ze aan de reisvereisten van hun eindbestemming voldoen. Voor meer informatie over toelatingseisen voor internationale bezoekers en inwoners die terugkeren naar Dubai, bezoek: https://www.emirates.com/english/help/covid-19/dubai-travel-requirements