Belvedere vodka onthult zijn ‘special edition’ flessen in samenwerking met Spectre

 

Belvedere, ’s werelds originele luxe wodka, onthult de Belvedere 007 SPECTRE limited editions. Een lancering naar aanleiding van de samenwerking met SPECTRE, het lang verwachte 24e Bond-avontuur van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios en Sony Pictures Entertainment, dat op 6 november 2015 in België uitkomt.

Twee speciale limited edition verzamelobjecten vieren de samenwerking met SPECTRE, het 24e Bondavontuur. De Belvedere 007 SPECTRE special edition-fles draagt het 007-logo met de iconische revolverloop. Dit collector’s item zal vanaf september overal ter wereld in de kleinhandel verkrijgbaar zijn. In België is dit collector’s item verkrijgbaar in de uitvoeringen 70cl en 1,75 liter.

Ook de iconische Silver Saber-flessen van Belvedere, bekend om hun geavanceerde, metallieke afwerking met lasertechnologie, kregen een 007-twist. De Belvedere 007 Silver Saber werd in december 2014 voor het eerst onthuld toen deze fles cadeau werd gedaan aan een handjevol verzamelaars. Dit najaar zal ze vanaf september wereldwijd in enkele exclusieve kleinhandels verkrijgbaar zijn in een uitvoering met 1,75 liter inhoud.

“James Bond staat bekend als de meest bewonderde en invloedrijkste smaakmaker ter wereld”, vertelt Charles Gibb, directeur van Belvedere Vodka. “We zijn heel blij dat Belvedere de handen in elkaar heeft geslagen met SPECTRE, tot dusver ons grootste wereldwijde partnerschap.” Excellent choice, Mr. Bond.

Ontstaan uit rogge, water, karakter : Belvedere zag het levenslicht in 1993. Het was het eerste merk dat in het wodkasegment een nieuwe norm voor uitzonderlijke kwaliteit zette en de categorie van de luxe wodka creëerde. Vandaag worden het bijzondere karakter en de compromisloze integriteit van Belvedere internationaal erkend door veeleisende wodkafans, die het natuurlijke karakter van de wodka zonder additieven weten te appreciëren. Belvedere wordt gemaakt van Poolse Dankowskie-rogge en water uit eigen ongerepte bron, wat een smaakprofiel geeft dat bijzonder zacht is, met een subtiele zoetheid en een zachte, zuivere afdronk.

SPECTRE

Een raadselachtig bericht uit het verleden doet James Bond zijn koffers pakken voor een geheime opdracht in Mexico City die hem uiteindelijk naar Rome voert, waar hij Lucia Sciarra (Monica Bellucci) tegen het mooie lijf loopt. Zij is de ongenaakbare weduwe van een duistere crimineel. Bond infiltreert in een geheime vergadering en ontdekt dat er een sinistere organisatie aan het werk is, onder de naam SPECTRE. In Londen heeft Max Denbigh (Andrew Scott), het nieuwe hoofd van het Centrum voor de Nationale Veiligheid, het moeilijk met de acties van Bond. Hij vraagt zich af of MI6, onder leiding van M (Ralph Fiennes), nog bestaansredenen heeft. Bond schakelt stiekem Moneypenny (Naomie Harris) en Q (Ben Whishaw) in om hem te helpen in zijn speurtocht naar Madeleine Swann (Léa Seydoux), de dochter van zijn oude aartsvijand Mr. White (Jesper Christensen), die mogelijk de sleutel in handen heeft om de bende van SPECTRE op te doeken.

Als dochter van een moordenaar begrijpt zij Bond beter dan wie dan ook. Wanneer Bond zich in het hart van SPECTRE waagt, komt hij te weten dat hij een huiveringwekkende band heeft met de vijand die hij wil verslaan, gespeeld door Christoph Waltz.

SPECTRE werd geregisseerd door Sam Mendes en geproduceerd door Michael G.Wilson en Barbara Broccoli op basis van een scenario van John Logan en Neal Purvis & Robert Wade en Jez Butterworth.