Bestemming Ardennen: het romantische nieuwe seizoen van Château de Grandvoir

Na een paar weken van welverdiende rust heropent Château de Grandvoir de deuren van zijn prachtige hotel en restaurant voor alle liefhebbers. Voor de liefhebbers van romantische escapades in het groen, de liefhebbers van mooie interieuren en ongewone omgevingen en de liefhebbers van een van de mooiste regio’s in het zuiden van het land; is hier een onmisbaar adres. Voor zij die die even helemaal willen ontsnappen voor een romantisch diner of gewoon voor een verbazingwekkend en volledig ontspannend weekendje weg.

Heropening voor Valentijnsdag

Château de Grandvoir zal na de wintervakantie, vanaf donderdag 14 februari, zijn deuren weer openen en een nieuw Valentijnsmenu aanbieden om gastronomisch te tafelen. Een vijf-gangenmenu voor € 68(excl. dranken), reservatie verplicht.

Dit exclusieve menu (samenstelling bijgevoegd) wordt geserveerd op de avonden van 14, 15, 16 februari en ‘s middags op zondag 17 februari 2019. Het zal enkel beschikbaar zijn in een pakket (alleen de maaltijd) of geïntegreerd in het “Romantisch verblijf in het Château”-pakket.

Valentijnsdag valt op een donderdag dit jaar, dus deze datum is ook de perfecte gelegenheid om in het kasteel te slapen, de volgende ochtend een stevig Ardens ontbijt te nuttigen en een lange wandeling in de omliggende bossen te plannen.

Het Valentijnsarrangement “Romantisch verblijf in het Château” is daarom dit jaar bijzonder voordelig. In de prijs van € 130/persoon zit inbegrepen: 1 glas Crémant d’Alsace, Valentijnsmenu (excl. dranken), 1 overnachting in een romantische kamer, het ontbijt. Reserveren is verplicht, met de mogelijkheid voor de snelste klanten om de kamer te reserveren vanaf de middag (16.00 uur) vanaf donderdag 14 februari of om een laat vertrek (middag) op zondag 17 februari te plannen.

De trouwbeurs van Château de Grandvoir

In ditzelfde “romantische” thema van het voorjaar organiseert Château de Grandvoir de 3de editie van haar trouwbeurs, op 16 en 17 maart met als thema “Met een feestelijke toets”. Tijdens deze gelegenheid zullen diverse dienstverleners voor huwelijken aanwezig zijn en hun vele diensten op maat aanbieden in het magische kader van Château de Grandvoir.

Château de Grandvoir – La Cornée 66 – 6840 Grandvoir (Neufchâteau – Provincie Luxemburg) – Tel: +32(0)61 21 06 20 of +32(0)486 99 83 85. Restaurant geopend: donderdag-, vrijdag-, zaterdagavond en zondagmiddag

www.chateaugrandvoir.be – info@chateaudegrandvoir.be

Valentijnsmenu 2019 – Château de Grandvoir

Aperitiefhapjes – Risotto “Arborio verde” – Paarlemoeren Sint-Jakobsschijfjes & “Avruga”-kaviaar – Tataki van met olie gemarineerde zalm & sesamzaadjes – Pompelmoes-limoenkaramel – Gekonfijt kalfsvlees & mooi geroosterde langoustine – Groene koolparel met wilde champignons – Selectie van gerijpte kazen van boerderij “Grand Enclos” – Valentijnszoetigheden om te delen – Mignardises. 5-gangenmenu: 68 euro – exclusief drankjes.

Menu geserveerd ’s avonds op 14, 15, 16 februari en ‘s middags op zondag 17 februari 2019