Bruisend water

in een handomdraai met HEMA ♥ SodaStream

 

Unieke en duurzame HEMA x SodaStream-flessen

HEMA en SodaStream slaan de handen ineen om het dagelijks leven een stukje duurzamer te maken. Met het HEMA ♥ SodaStream-toestel maak je van kraanwater in een handomdraai bruisend water. Water dat je daarna gemakkelijk kunt bewaren in de herbruikbare HEMA x SodaStream-fles. Op deze manier stimuleren HEMA en SodaStream het maken van bewuste keuzes en gaan ze gezamenlijk het eenmalig gebruik van plastic flessen tegen. Duurzaam, handig én leuk.

Jaarlijks belanden miljoenen plastic flessen in het milieu. Door dagelijks een herbruikbare fles te gebruiken, kan een gemiddeld huishouden al snel duizenden flesjes besparen. Daarnaast is het gebruik van het HEMA x SodaStream-toestel ook goed voor de portemonnee van gebruikers. Bruisend kraanwater is immers net zo gezond en lekker voor een fractie van de prijs van bruisend mineraalwater.

Flessen met uniek design : Het bruiswatertoestel Terra van SodaStream wordt geleverd met een herbruikbare fles met een HEMA-print die je overal mee naartoe neemt. De fles is verkrijgbaar in verschillende maten (0,5 en 1 liter) in HEMA-kleuren en prints en zijn geschikt voor de vaatwasser.

Susan Houben, Head of Marketing Benelux van SodaStream: “We zijn trots op deze unieke samenwerking. Samen met HEMA kunnen we nog meer consumenten bereiken en de mogelijkheid bieden om thuis eenvoudig van kraanwater een eindeloze variatie aan bruisende, smaakvolle drankjes te maken. En, op deze manier het eenmalig gebruik van plastic flessen tegen te gaan.”

Britt Westerhoff, Categorie Manager bij HEMA: “SodaStream is een slim product dat de klant echt helpt in het dagelijkse leven. Het bespaart niet alleen een hoop geld, maar scheelt vooral een heleboel plastic afval. Iets waar HEMA natuurlijk graag aan bijdraagt. Dit maakt ons extra trots op deze samenwerking. We kijken ernaar uit om samen met SodaStream deze boodschap verder uit te dragen en het aanbod voor klanten nog toegankelijker te maken.”

De flessen en het SodaStream-apparaat zijn online via hema.be en in vrijwel alle filialen van HEMA verkrijgbaar. Ook is het in een groot aantal vestigingen van het warenhuis mogelijk om lege koolzuurcilinders om te ruilen voor volle exemplaren. De klant betaalt dan alleen voor het gas. Een volle cilinder bevat voldoende gas voor ongeveer 60 liter bruisend kraanwater.

www.sodastream.be