Bye,bye kerststress!

Deliveroo lanceert “Batteries Included”

Batterijen niet inbegrepen?! Laat dat de pret niet bederven. Deze kerst batterijen beschikbaar bij Deliveroo.

  • Voor 71% van de Belgen gaat kerstcadeautjes kopen, gepaard met een enthousiast en gelukzalig gevoel, maar ook met stress;
  • Meer dan 2 op 5 Belgen heeft al eens een cadeau, dat werkt op batterijen, gegeven zonder batterijen;
  • Op Kerstdag, opent Deliveroo in samenwerking met Panasonic een “Batteries Included” emergency e-shop in Antwerpen, Mechelen, Brussel, Gent en Oostende.

Binnenkort haasten kinderen zich op Kerstdag naar beneden om hun langverwachte pakje open te scheuren. Maar er is één, vaak over het hoofd geziene, speelgoedlabel dat de feestvreugde kan temperen: ‘Batterijen niet inbegrepen’. Laat dat de pret nu niet bederven, want deze kerst kan je batterijen bestellen via Deliveroo! Op zondag 25 december kan je op Deliveroo.be terecht voor last-minute aan huis leveringen van een voorraad batterijen en dit in samenwerking met Panasonic.

Koop jij net als een kwart van de Belgen slechts enkele dagen op voorhand je kerstcadeautjes? En besef je pas op Kerstdag dat je cadeautje geen batterijen bevat en je dus ergens uit je kast nog een AAA, een C of 9V-batterij moet toveren?

In opdracht van Deliveroo Belgium voerde iVOX een onderzoek rond kerstinkopen onder Belgen uit. Hieruit blijkt dat 20% van de ondervraagden batterijen vergeet te kopen voor hun kerstcadeautjes waardoor 3 op 5 al eens een cadeautje kreeg dat op batterijen werkt, zonder de bijbehorende batterijen. Vind je het, net als de grote meerderheid van de Belgen die cadeautjes geven met kerst (84%), belangrijk dat dit een gedenkwaardig moment is onder vrienden en familie? Laat ‘batterijen niet inbegrepen’ de feestvreugde niet bederven en schakel Deliveroo in!

Julie Deplancke, Restaurant marketing Manager bij Deliveroo Belgium, voegt hieraan toe: “Uit het onderzoek van Deliveroo stelden we vast dat vooral jongeren vaker batterijen vergeten te kopen voor hun kerstcadeautjes. 3 op 10 Belgen – en dan met name jongeren (46%) – geeft dan ook aan dat ze geïnteresseerd zouden zijn in een service om last-minute batterijen te bestellen en aan huis te laten leveren. Als bezorgplatform vonden we het dan ook interessant om op deze vraag in te haken en speciaal voor de feestdagen een Batteries Included pop-up shop te lanceren in samenwerking met Panasonic. Deze kerst levert Deliveroo dus niet alleen heel wat lekkers, maar ook het meest vergeten cadeau-accessoire: batterijen!”.

Op kerstdag (zondag 25 december) opent Deliveroo een exclusieve Batteries Included e-shop in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen en Oostende. Het aanbod omvat 5 Panasonic batterijsoorten: AAA (€ 7,15), AA (€ 7,15), C (€ 6,65), D (€ 6,65) en 9V (€ 6,65). Laat alle bijkomende stress rond kerstinkopen varen en doe op kerstdag beroep op Deliveroo.be om batterijen in minder dan 30 minuten aan huis te laten leveren. Je leest het goed: op 25 december is Deliveroo jouw redder in nood om van Kerstmis een vreugdevol moment te maken!

**T&C’s: Verkrijgbaar via de e-shop Batteries included op Deliveroo.be in Antwerpen, Brussel, Gent, Mechelen en Oostende. Zolang de voorraad strekt en kan op elk moment worden teruggetrokken. Geografische beperkingen kunnen van toepassing zijn.