Cap St Georges hotel & resort

De ideale plaats om de schoonheid en plezier van het leven ten volle te ontdekken en ervaren. Het luxueuze Cap St Georges Hotel & Resort ligt in Paphos, bij de ingang van het Akamas National Park, naast de kerk van Saint George en de Romeinse archeologische vindplaats. Ver van de drukte van de stad en praktisch ondergedompeld in de azuurblauwe zee met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, is Cap St Georges een bestemming op zich en die heeft al verschillende prijzen gewonnen in internationale architectuurwedstrijden.

Het complex bestaat uit 200 villa’s, die eigendom zijn van vooraanstaande personen met internationale bekendheid. Naast de villa’s beschikt het resort ook over een gloednieuw, ultramodern 5-sterrenhotel met een scala aan luxe moderne faciliteiten waar gasten kunnen genieten van unieke, onvergetelijke ervaringen. Cap St Georges Hotel & Resort beschikt over een groot, eigentijds sportcentrum, evenals een dorpsplein met restaurants & winkels open voor hotelgasten en publiek.

Cap St Georges Hotel & Resort opende op 10 juni officieel de deuren, tijdens de start van de 3-daagse ‘Kataklysmos’ festiviteiten. Tot het einde van de zomer is er een scala aan activiteiten gepland, die allemaal zijn gericht op het bieden van unieke ervaringen en entertainment voor de resortbezoekers. De grootse opening zal plaatsvinden in 2023, met een feest dat wordt gekenmerkt door evenementen met internationaal befaamde artiesten en zal naar verwachting wereldwijde belangstelling wekken.

Cap St Georges Hotel & Resort ligt in een van de mooiste gebieden van Cyprus, direct aan het strand, en beschikt over een 2 kilometer wandelpad langs de kust. Bezoekers kunnen genieten van een wandeling naar het oosten in de richting van de Zeegrotten, of in westelijke richting naar de haven van Saint George en de Romeinse archeologische vindplaats.

De tweede fase van het resort, waarvan de bouw in de nabije toekomst zal beginnen, omvat 100 extra luxe villa’s en moderne medische voorzieningen met een privékliniek van meer dan 80 bedden. In deze privékliniek zullen diverse specialisten aanwezig zijn, waaronder een plastisch chirurg in een franchisepartnerschap met een gerenommeerd Duits Medisch Centrum. Het plan omvat ook de oprichting van een privéschool en de grootste Summer School-franchise in samenwerking met een Zwitsers merk, gelegen naast het schiereiland Akamas.

Deze nieuwe eersteklas bestemming van de Middellandse Zee, Cap St Georges Hotel & Resort, zal ook beschikken over een ultramodern museum met interactieve multimedia displays dat de rijke geschiedenis en archeologie en de unieke flora en fauna van Akamas en de regio zal benadrukken. Er is ook een shopping centrum in de maak, met bekende internationale merken die zeker een bron van aantrekkingskracht zal zijn.

Lekker eten

In het hart van het resort ligt het Agora Village plein: een centraal ontmoetingspunt compleet met themarestaurants: Mesoyios: aroma’s, beelden en smaken van het chique strandleven; Bonsai: genuanceerde smaken van het Oosten met een knipoog naar de Aziatische keuken; Sapori: een typisch Italiaanse trattoria-ervaring; Yerenisos: voor een dagelijks ontbijtbuffet met smaken uit de hele wereld; Gelato: de hele dag door café en high-end boetieks voor winkelen van wereldklasse en een cinema.

Het nieuwe Cap St Georges in Paphos, Cyprus bestemd om ontdekt te worden