The Belgian Red House

Een uniek sportcafé op Brussels Airport

 

Autogrill opent in samenwerking met Jupiler, Coca-Cola en de KBVB, The Belgian Red House, een uniek sportcafé op Brussels Airport.

Autogrill, de vooraanstaande wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, opent samen met Jupiler, Coca-Cola België en de KBVB een nieuwe hotspot op Brussels Airport. The Belgian Red House is voortaan een permanent sportcafé op de luchthaven. Voetbalsupporters en bij uitbreiding alle trotse Belgische sportliefhebbers kunnen er onder meer onze nationale voetbalploegen aanmoedigen, tijdens maar ook na het WK 2022.

Autogrill lanceert The Belgian Red House samen met Jupiler en Coca-Cola België en de KBVB, naar aanleiding van het WK voetbal 2022 in Qatar. De nieuwe permanente hotspot bevindt zich in terminal A aan gates A27 – A39 en is 192m². The Belgian Red House op Brussels Airport is een easy-going Belgisch sportcafé dat beschikt over 4 grote flatscreen-tv’s waarop alle grote internationale en lokale sportevenementen, zoals het komende WK voetbal, maar ook alle Pro League wedstrijden en diverse matchen uit buitenlandse competities worden uitgezonden. The Belgian Red House verwelkomt echter niet enkel de voetbalfans, er is een ruim aanbod voor elke sportliefhebber, van gevechtssporten tot hockey en basketbal en zelfs American football!

The Belgian Red House bundelt het beste van alle werelden: doorlopend sportaanbod op de schermen, vergezeld van een van de 13 verschillende Belgische en internationale biertjes, een assortiment frisdranken en uiteraard ook een fijne selectie heerlijke snacks. Naast een assortiment koude en warme broodjes, hapjes en desserts prijkt ook de iconische Autogrill klassieker, de Rustichella (halve maan pizzabrood met gerookte provolakaas en spek), op de kaart.

​Daarnaast heeft The Belgian Red House ook haar eigen Belgian Red Shop met een ruim assortiment sportartikelen én de officiële truitjes van onze Rode Duivels en Red Flames. Kortom, een ware sporthemel is neergedaald op Brussels Airport! ​

Praktisch: The Belgian Red House en Belgian Red Shop ​- ​Terminal A, aan gates A27-A39 – ​Open van 6 tot 14 uur

Thibault Jouy, COO bij Autogrill Belgium: “We zijn verheugd over de samenwerking met Jupiler en Coca-Cola België en de KBVB. Met The Belgian Red House kunnen we reizigers een nieuwe belevenis aanbieden die hun reiservaring rijker maakt. The Belgian Red House is het eerste concept op Brussels Airport dat de beleving van sportevenementen én reizen hand in hand doet gaan.”

Josse Peremans, Jupiler Marketing Director bij Jupiler: “Als jarenlange partner van de Rode Duivels en Autogrill, kunnen we niet wachten om de gouden generatie toe te juichen in The Belgian Red House op Brussels Airport. The Belgian Red House maakt deel uit van onze groots opgezette ‘BELIEVE’ supporterscampagne om voetbalsupporters samen te brengen rond de meest geliefde pils van België.” ​ ​ ​ ​

Dorian Igodt, Director Away-from-home Channel Coca-Cola Europacific Partners België & Luxemburg: “The Belgian Red House is het uitzonderlijke resultaat van een bundeling van sterke merken en partnerships tussen Autogrill, Coca-Cola Europacific Partners in België, Jupiler en de KBVB. We streven er samen naar om beleving op de luchthaven naar een nog hoger niveau te tillen door een premium horecabeleving en sport samen te brengen: a match made in heaven, die alle partners nauw aan het hart ligt.”

Manu Leroy, Marketing Director bij de KBVB: “We zijn heel blij dat onze Rode Duivels & Red Flames een vaste stek krijgen op de luchthaven, een plaats waar heel wat Belgische en internationale voetbalfans dagelijks passeren en samen kunnen verbroederen.”