Carrefour Hypermarket vergoedt klanten

5x het verschil op back-to-school-benodigdheden

 

Om haar  klanten een terugkeer naar school te bieden tegen de beste prijs en toegankelijk voor iedereen, controleert Carrefour elke dag de marktprijzen. Daarnaast voert Carrefour een actie om de koopkracht van haar klanten te versterken, tot 5 september kunnen klanten die elders een product goedkoper hebben gekocht, vragen om 5x het verschil terug te krijgen.

Deze actie, die al 5 jaar bestaat en elk jaar in de Carrefour Hypermarkten loopt, zal ook in oktober op speelgoed plaatsvinden om altijd het beste voor iedereen toegankelijk te maken en aan  de beste prijs.

Deze actie is geldig voor alle items in de folder (exclusief telefonie en televisie). Het verschil tussen de werkelijk betaalde prijs in een van de Carrefour Hypermarkten en de lagere prijs aangeboden door een concurrerend aanbod, zal 5x terugbetaald worden in Bonuspunten op de Carrefour Bonuskaart.

Onder welke voorwaarden?

Om in het kader van deze actie te genieten van een terugbetaling in bonuspunten, wordt rekening gehouden met de prijs die de klant daadwerkelijk in de Carrefour Hypermarkt-winkels heeft betaald, evenals met de prijs voorgesteld door een concurrerend aanbod in een fysieke folder die geldig is op het moment van de aankoop en die noodzakelijkerwijs lager moet zijn dan de werkelijk betaalde prijs op vertoon van het kassaticket van een hypermarkt. Deze aanbieding is dus niet van toepassing op artikelen die op internet te koop zijn.

Om van deze aanbieding te genieten, moet u ook aandachtig zijn, aangezien deze alleen van toepassing is op perfect identieke nieuwe producten of gebundelde aanbiedingen. De aanvraag tot terugbetaling moet binnen 14 werkdagen na aankoop gebeuren.

De actie is geldig binnen een straal van 20 km in België van elke Carrefour Hypermarkt tot 5 september 2022. Het verschil wordt slechts één keer teruggestort op de Carrefour bonuskaart wetende dat 1€ gelijk staat aan 100 bonuspunten.