Pa’lais spreads, verwen je boterham

Wist je dat Pa’lais oorspronkelijk is begonnen met spreads? We hebben voor elk wat wils, of je nu zin hebt in een klassieker, zoals Knoflook & Fijne Kruiden, of de voorkeur geeft aan een exotische combinatie, zoals Mango & Chili.

Smeer eens wat anders … De spreads van Pa’lais zien eruit als kaas, smeren als kaas en smaken als kaas. Geen wonder dat ze het goed doen op brood. Maar je kunt ze ook gebruiken als dipsaus, tijdens het koken en zelfs in desserts. Tot het assortiment van heerlijke smaken, behoren  de klassieke Knoflook & Fijne Kruiden en pittige Zwarte Peper. Ze zijn 100% plantaardig, gemaakt van duurzame cashewnoten en gezond.

Pa’lais Natuur: Het klassieke alternatief

Pa’lais Natuur is een heerlijk alternatief voor smeerkaas, gemaakt van duurzame cashewnoten, gefermenteerd volgens traditionele kaasmaak methoden en zonder melk noch lactose. Pa’lais Natuur is heerlijk op brood, op toast als aperitief of om je voorgerechten en desserts een kaasachtige smaak te geven

Pa’lais Komkommer & Bieslook: Tzatziki was nog nooit zo plantaardig

Pa’lais Komkommer & Bieslook is een heerlijk alternatief voor smeerkaas, gemaakt van duurzame cashewnoten, gefermenteerd volgens traditionele kaasmaak methoden en zonder melk noch lactose. Met zijn verfijnde mix van verse komkommer en bieslook brengt het frisheid op je broodjes en een kaasachtige smaak in je voorgerechten.

Pa’lais Mango & Chili : Voor meer pit in je gerechten

Pa’lais Mango & Chili is een heerlijk alternatief voor smeerkaas, gemaakt van duurzame cashewnoten, gefermenteerd volgens traditionele kaasmaak methoden en zonder melk noch lactose. Zoet als mango, pittig als chili, geeft een fruitig-pikant tintje aan je broodjes of aperitiefhapjes

Pa’lais Zwarte Peper : Een sterk karakter

Pa’lais Zwarte Peper is een heerlijk alternatief voor verse kaas met zwarte peper, gemaakt van duurzame cashewnoten zonder zuivel of lactose. Het combineert de kracht van zwarte peper met de fruitige zoetheid van roze peper en is een favoriet van liefhebbers voor een heerlijk plantaardig broodbeleg met karakter. Geniet ervan op vers brood, toast of in een sandwich. Het geeft ook een gastronomische kruidige toets aan uw voorgerechten en warme gerechten. Verkrijgbaar bij Bio-Planet.

Pa’lais Knoflook & Fijne Kruiden : Authentieke smaak

Pa’lais Knoflook & Fijne Kruiden is een heerlijk alternatief voor smeerkaas, gemaakt van duurzame cashewnoten, gefermenteerd volgens traditionele kaasmaak methoden en zonder melk noch lactose. Met zijn heerlijke mix van knoflook, fijne kruiden en sjalotten geeft het wat extra smaak aan je broodjes en wordt het snel de uitblinker van je aperitiefhapjes.