Château Gassier limited edition, een uniek label voor elke fles

Château Gassier onthult zijn limited edition lifestyle cuvée. Elke fles van het wijnjaar 2018 krijgt zijn eigen unieke look. Sinds Château Gassier door het tijdschrift Forbes is uitgeroepen tot ‘One of the coolst labels’, heeft Gassier 500.000 verschillende labelontwerpen gecreëerd, allemaal gebaseerd op het originele felgekleurde en bloemige ontwerp.

Dankzij de nieuwe druktechnologie hebben 250.000 ‘Day edition’ en 250.000 ‘Night edition’ labels nu het levenslicht gezien. Elke fles is bedoeld voor een unieke proeverij, of het nu aan zee is in Porquerolles, voor een romantisch moment op een Londens dakterras, een foto op het strand in Napels of zelfs een feestje in een droomvilla op Ibiza.

Liefhebbers van de Provence hebben nu de mogelijkheid om hun eigen fles te pakken te krijgen voor hun ideale moment van smaakplezier. Elke koffer bestaat uit drie flessen van de ‘Day Edition’ en drie flessen van de ‘Night Edition’. Deze cuvée is zeer geschikt voor alle proeverijen, op elk moment van de dag, volgens uw wensen.

Esprit Gassier is gemaakt van een mix van Syrah, Grenache en Cinsault en onthult aroma’s van witte perzik. De 2018 vintage biedt finesse, elegantie en uitzonderlijke frisheid. RRP: 12,00 € beschikbaar op restaurants en wijnwinkels.

Château Gassier is een 40 hectare groot wijndomein gelegen in Puyloubier, in het hart van de Côtes de Provence Sainte-Victoire appellation. Het werd opgericht in 1982, toen Anthony Gassier dit uitstekende terroir ontdekte.

De Gassierfamilie, een van de oudste families in de Provence, en de Jeanjeans uit de Languedoc, markeren het begin van een reis van twee families. Zij hebben hun kennis van wijnmaken gecombineerd met hun commerciële expertise om de ontwikkeling van dit familiedomein voort te zetten. In een context van wederzijds vertrouwen en interactie was het voor Anthony Gassier een natuurlijke beslissing om de ontwikkeling van het domein in 2004 toe te vertrouwen aan het Advini team. Een jaar later werd Sainte-Victoire bekroond met een cru-status en geklasseerd als ‘grand site de France’. In 2010 nam Olivier Souvelain de leiding over in Château Gassier en voerde sindsdien in de wijngaarden en gebouwen grote herstructureringswerken door en werkte ook onvermoeibaar aan de reputatie van deze cru Sainte Victoire. Zijn inspanningen leidden tot een grote inzet voor de bescherming van de regio en haar biodiversiteit waarbij in 2016 alle wijngaarden werden omgevormd tot biologische teeltmethoden. De wijntoeristische campagne die door het domein wordt aangeboden, bestaat uit een uitgebreide selectie van sportieve, culturele en natuurlijke activiteiten die een breed scala consumenten aanspreken.

ROSÉ was slechts een kleur, nu heeft het ook een naam gekregen!