Conrad Chia Laguna Sardinia

Exclusieve oase aan de pittoreske kustlijn van Sardinië. De langverwachte opening van het Conrad Chia Laguna Sardinia, is meteen het debuut van het luxemerk in Italië. Het hotel ligt op een toplocatie aan de ongerepte kustlijn van Sardinië, uitkijkend over Chia Bay en genesteld tussen het gouden zand van zowel Monte Cogoni Beach als Dune di Campana Beach. Het 107 kamers tellende resort biedt een afgelegen toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar totale rust en ontspanning, samen met exclusieve voorzieningen voor de gasten en bevoorrechte toegang tot alles wat het grotere Chia Laguna Resort te bieden heeft. Conrad Chia Laguna Sardinië is niet alleen de eerste opening van het merk in Italië, maar vertegenwoordigt ook Conrad’s groeiende wereldwijde portfolio van onderscheidende hotels en resorts.

Gelegen op het meest zuidelijke puntje van het Mediterrane eiland, wordt het resort omringd door ontzagwekkende natuurlijke schoonheid. Zandduinen, kustflora en -fauna en roze flamingo’s maken plaats voor zowel Monte Cogoni als Dune di Campana, bekend als de mooiste stranden van Italië en te vinden aan weerszijden van het resort. Deze spectaculaire vergezichten, versierd met tinten van natuurlijk groen en blauw, zijn zichtbaar vanuit elke hoek van het pand – met kamers, suites, restaurants en zwembaden met panoramisch uitzicht over de iconische baai en lagune. Chia is een beschermde habitat voor wilde dieren en is de thuisbasis van talloze soorten, evenals wilde kruiden zoals munt, rozemarijn en tijm die vaak de kustlucht vullen met hun gunstige geur.

Conrad Chia Laguna Sardinia biedt speciale zwembaden, prive-tuinen en paden naast twee restaurants voor elk wat wils. La Terrazza serveert een menu van mediterrane en internationale gerechten in een interactieve omgeving waar gasten het kookproces kunnen observeren naast een panoramisch uitzicht vanaf het al fresco terras. Sa Mesa – gelegen in een olijfgaard – serveert lokale specialiteiten met een eigentijdse twist, en biedt fijnproevers een authentieke ervaring onder de fonkelende mediterrane nachthemel.

De Conrad Spa op het terrein is een oase van rust met een uitgebreid behandelingsmenu en een solarium op het dak – waar u vanuit een reeks zwembaden kunt genieten van een adembenemend uitzicht over het hele resort en de omliggende landschappen.