Crowne Plaza Kearny

De terugkeer van zakenreizen in Nebraska. IHG Hotels & Resorts kondigt de opening aan van Crowne Plaza Kearney, gunstig gelegen naast het Younes Conference Center en dicht bij veel van Nebraska’s topattracties. Het hotel is centraal gelegen tussen Omaha en Denver en is het eerste nieuw gebouwde congreshotel van Crowne Plaza Hotels & Resorts in de V.S. sinds 2020. De opening markeert de opwinding over de terugkeer van zakenreizen en persoonlijke evenementen om zinvolle verbindingen te vergemakkelijken.

Dit nieuwe hotel is bij uitstek geschikt voor het groeiende segment van ‘bleisure’-reizen en kenmerkt zich door de moderne, doelgerichte stijl van Crowne Plaza, ontworpen rond verbinding. In de hoofdruimten zijn de ruimten flexibel met een mix van privé- en sociale ontmoetingsruimten die gasten helpen zich productief en comfortabel te voelen. Elk van de 172 moderne gastenkamers is ontworpen volgens het kenmerkende zoneringsconcept van Crowne Plaza om ruimten te creëren waar gasten zich gemakkelijk door hun dag kunnen bewegen.

Crowne Plaza Kearney geeft gasten meer mogelijkheden om te werken en te socialiseren. Met 70.000 sq ft speciale ruimte voor vergaderingen en evenementen in het Younes Conference Center, en de kenmerkende Plaza Workspace ruimtes van het merk, is Crowne Plaza Kearney de perfecte omgeving voor grootschalige evenementen, bruiloften, maar ook informele vergaderingen en maaltijden. Terwijl de vergader- en evenementenindustrie in 2021 de meeste onzekerheid kende, zijn er dit jaar bemoedigende tekenen van planners met prognoses waaruit blijkt dat 58,3 procent van het vergadervolume tegen het einde van 2022 zal terugkeren. IHG’s bekroonde Meet with Confidence programma werd in 2020 gecreëerd om de veranderende behoeften van meetingplanners te ondersteunen. Een Crowne Plaza Meeting Director staat klaar om ervoor te zorgen dat elke bijeenkomst die in het hotel wordt gepland van begin tot eind naadloos verloopt.

Tot de voorzieningen behoren een eersteklas koffiebar en een overdekt waterpark. Het restaurant en de bar van het hotel, Fyre Grill & Spirits, biedt de hele dag door flexibele diners met een menu dat de smaken van het Midwesten weerspiegelt, terwijl wereldwijde favorieten beschikbaar zijn via roomservice. Gasten kunnen gemakkelijk te voet naar zes restaurants, winkels en een spa op de campus van het congrescentrum, en het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en een gratis pendeldienst naar de regionale luchthaven van Kearney. De Great Platte River Road Archway, de Classic Car Collection, en de Universiteit van Nebraska Kearney liggen.