Fruit Logistica 2023

Registratie voor exposanten nu open

“All in ONE” is het motto van de toonaangevende vakbeurs voor de mondiale fruithandel, die van 8 tot en met 10 februari 2023 in Berlijn zal worden gehouden. Stand registratie voor exposanten is nog mogelijk tot 31 juli 2022.

Wanneer de mondiale vers fruitindustrie van 8 tot 10 februari 2023 op één plaats in Berlijn bijeenkomt, zal het motto zijn: “All in ONE”. Bedrijven die ervoor kiezen voor Deelname aan de beurs profiteren van het feit dat FRUIT LOGISTICA de belangrijkste wereldwijde spelers van de industrie onder één dak verenigt en de gehele waardeketen voor vers fruit en verse groenten vertegenwoordigt, van de teler tot de point of sale.

Hoe belangrijk de FRUIT LOGISTICA voor de industrie is, blijkt uit de resultaten van de Enquête onder exposanten en vakbezoekers van dit jaar. Daaruit blijkt onder meer dat 85 procent van de exposerende bedrijven het zakelijke succes van hun beursdeelname positief beoordeelt en dat ongeveer 80 procent van de vakbezoekers in hun bedrijf leidinggevende functies bekleedt. Dit zijn twee van de belangrijkste redenen waarom de deelname aan de FRUIT LOGISTICA zo cruciaal is voor het commerciële succes van vele ondernemingen in de industrie van de verse producten.

Kai Mangelberger, Projectleider FRUIT LOGISTICA : “FRUIT LOGISTICA brengt niet alleen de deelnemende bedrijven samen met de belangrijkste besluitvormers, maar vergemakkelijkt ook persoonlijke ontmoetingen, die zo belangrijk zijn in de industrie Verse groenten en fruit, die in hoge mate op vertrouwen is gebaseerd. Met slechts één beursoptreden en met slechts één reis ontmoet u de hele wereld van de fruithandel. Of simpel gezegd: All in ONE.“

Tot eind juli kunnen bedrijven zich aanmelden voor de FRUIT LOGISTICA 2023. Alle informatie over stand-registratie is beschikbaar op de FRUIT LOGISTICA-website. Vragen over de deelname aan de beurs worden beantwoord door het Berliner Team van de FRUIT LOGISTICA of een van de wereldwijd 150 Buitenlandse vertegenwoordigingen van de Messe Berlin.

FRUIT LOGISTICA is de toonaangevende vakbeurs voor de wereldwijde fruithandel en vertegenwoordigt de gehele waardeketen van de fruit- en groentesector, van de teler tot aan het verkooppunt. Op de FRUIT LOGISTICA 2020 presenteerden meer dan 3.300 exposanten uit 91 landen hun producten, diensten en technische oplossingen. Ongeveer 73.000 kopers en vakbezoekers uit meer dan 135 landen woonden het evenement bij. De volgende FRUIT LOGISTICA vindt plaats in Berlijn van 5 tot 7 april 2023.