De Cuvée Sélection Brut Rosé behaalt goud op de Concours mondial de Bruxelles

De cuvée Sélection Rosé werd voor het eerst op de markt gebracht in 1970. Bernard-Massard was al bekend in België met het gamma Sélection, toen men besloot om de familie uit te breiden met de komst van een kleine zus; een speelse rosé met stevige, florale bubbels en fijne aroma’s van wit vruchtvlees. Haar verschijning op het einde van de avond, tijdens een lente happening of een zomerse cocktail liet de gasten niet onverschillig.

De cuvée Sélection Brut Rosé behaalt goud op het Concours Mondial de Bruxelles. Gezien haar veelbelovende, soepele en fruitige karakter vond het team van oenologen het gepast om haar begin dit jaar te presenteren tijdens het Concours Mondial de Bruxelles.

Van de 118 deelnemende wijnen, trok de cuvée Rosé Sélection de aandacht van de jury, die haar een gouden medaille toekende. Dit nieuwe eerbetoon versterkt Bernard-Massard in haar constante zoektocht naar kwaliteit, gedreven door een passie die, sinds de oprichting in 1921, van generatie op generatie is doorgegeven.