De ultieme harmonie tussen Dom Perignon 2000 ‘P2’ en Osetkaviaar

Enkele jaren geleden lanceerde het prestigieuze champagnehuis Dom Pérignon zijn ‘Plénitudes’. Terwijl de gerenommeerde wijn in de kelders op dronk komt, ondergaat de champagne verschillende rijpingsfasen. Elke fase van ‘Plénitude’ vertoont specifieke kenmerken en vormt een moment van subtiele perfectie, waarbij de champagnemoer op bijzondere wijze wordt verwijderd. De naam en het wijnjaar worden daarbij telkens vergezeld van de letter ‘P’ en een cijfer dat de rangorde van de Plénitude aangeeft. De P2 of tweede Plénitude is het resultaat van zestien jaar zorg in de stille wijnkelder, waarbij geen enkele fles aan de aandacht van de keldermeester ontsnapt.

In dezelfde geest van perfectie en verfijning profileert Pearls of Persia zich sinds zijn oprichting als een marktspeler die naam en faam heeft verworven in de distributie van kaviaar. Wilde kaviaar is zo goed als onvindbaar geworden, maar enkele kweekvarianten hebben inmiddels een buitengewoon degustatieniveau bereikt. Pearls of Persia kan bogen op een jarenlange ervaring in Iran en biedt vandaag een ruim assortiment steureieren van de hoogste kwaliteit aan.

Horecagelegenheden die hun klanten de perfecte harmonie willen bieden, kunnen dit jaar rekenen op de buitengewone combinatie van Dom Pérignon en Pearls of Persia, waarin Dom Pérignon 2000 P2 en osetrakaviaar afkomstig van de twaalfjarige oude steur elkaar vinden.

Ontdek deze ultieme combinatie tijdens de eindejaarsperiode op volgende locaties (verschillend aanbod in elk etablissement): Sel Gris, Knokke – Auberge Napoleon, Meise – Roji, Antwerpen – La Botte, Genk – The Hotel, Brussel