De Veuve Clicquot reis

Niets voedt dromen en innovatie zoveel als het reizen over de wereld. De reis is het hart van het erfgoed van Veuve Clicquot.

Sinds haar oprichting in 1772, heeft het Huis haar wijnen geëxporteerd; eerst in Europa, daarna in de VS en uiteindelijk in Latijns-Amerika, Afrika, Azië en de Stille Oceaan. Tot op de dag van vandaag brengt Veuve Clicquot mensen samen, ongeacht de grenzen en tijdzones.

Zoals Mevrouw Clicquot al schreef « de wereld verandert voortdurend en we moeten de toekomst schrijven ». Passie is de bron van alle inspiratie. Geïnspireerd door de geest van avontuur en de passie van ontdekking en uitmuntendheid, nodigt Veuve Clicquot u dit jaar uit om op REIS te gaan met haar verpakkingen die het avontuur en de ontdekking reflecteren.

CLICQUOT ARROW

De Clicquot Arrow wijst u de weg naar uw wensen en viert uw bestemming door een pijlvormige metalen doos, voorzien van een fles Yellow Label 75cl. Kies uit 29 bestemmingen, van Cape Town tot Kyoto, van Buenos Aires tot Berlijn… Telkens wordt de afstand tussen de bestemming, alsook Reims, het centrum van Veuve Clicquot, teruggevonden.

CLICQUOT TRUNK

Elke reis laat een spoor van zijn reiziger achter. Vaak kunnen we stickers die ons doen terugdenken aan de bestemmingen op de bagage terugzien. De Clicquot Trunk heeft het iconische geel van het Huis, een lederen handvat en gestileerde stickers die de geschiedenis van Veuve Clicquot vertegenwoordigen. De reizigers worden aangemoedigd tot het schrijven en bedenken van het volgende hoofdstuk, door het personaliseren van hun Clicquot Trunk.