Debuut van Mandarin Oriental in Costa Navarino in voorjaar 2023

Mandarin Oriental Hotel Group en TEMES S.A., een toonaangevende ontwikkelaar en exploitant in high-end toerisme en vastgoed, zullen in het voorjaar van 2023 het eerste Mandarin Oriental eigendom in Griekenland introduceren, aan Costa Navarino – de eerste duurzame bestemming in de Middellandse Zee.

Mandarin Oriental, Costa Navarino zal gelegen zijn in Navarino Bay, een geïntegreerd resort gebied in Costa Navarino, in de regio Messinia, zuidwest Peloponnese, te midden van een adembenemend 140 hectare groot natuurlijk landschap, met uitzicht op de historische baai van Navarino.

Het luxe resort aan het strand zal beschikken over 99 gastenkamers, waaronder 48 ruime zwembadvilla’s, allemaal met buitenterrassen en een prachtig uitzicht op zee, samen met vijf restaurants en bars. Het unieke ontwerp is in lijn met de duurzame principes van Costa Navarino, met beplante daken die opgaan in de natuurlijke topografie van het land en het gebruik van lokale materialen.

Bovendien zal dit ultra-premium resort beschikken over een 1.500 m2 spa en fitness centrum met een prachtig 25 m binnen-buiten zwembad en een adembenemend uitzicht op zee, aangevuld met state-of-the-art warmte ervaringen en Mandarin Oriental’s kenmerkende wellness therapieën in speciaal ontworpen binnen behandelingskamers en buiten paviljoens.

Navarino Bay is reeds de thuisbasis van The Bay Course, een 18-holes golfbaan ontworpen door Robert Trent Jones II, evenals het bekroonde Bay Clubhouse, dat harmonieus opgaat in het weelderige landschap, met uitzicht op de baai van Navarino. Gasten van Mandarin Oriental, Costa Navarino zullen ook profiteren van de andere resort gebieden van de bestemming, en ervaren een breed scala aan buitenactiviteiten, van fietsen en wandelen tot rotsklimmen, tennis en watersporten, evenals drie andere kenmerkende golfbanen. Bovendien, een verscheidenheid aan eetgelegenheden en recreatieve activiteiten zijn beschikbaar in Navarino Dunes en Navarino Waterfront.

Bovendien zal Mandarin Oriental, Costa Navarino grenzen aan Navarino Agora, een open marktplaats met retail, artisanale street food, openlucht bioscoop, en authentieke lokale ervaringen overdag en ‘s nachts.