Debuut Westin hotels & resorts in Brazilië

Marriott International, Inc. kondigde aan dat het een franchiseovereenkomst heeft getekend met Hotéis Deville om de eerste Westin Hotels & Resorts te introduceren in São Paulo, Brazilië. Het hotel zal 187 kamers en suites hebben en verwacht zijn eerste gasten in het voorjaar van 2024 te verwelkomen.

Het Westin Hotel São Paulo is gelegen in het Itaim Bibi district van São Paulo en zal deel uitmaken van de JK Square gemengde ontwikkeling, die is gepland om winkels, kantoren en woningen te omvatten. De plannen voorzien in een restaurant op de 2e verdieping, een bar geïntegreerd in de lobby op de eerste verdieping en een ontspanningsruimte op de 3e verdieping met een zwembad en fitnesscentrum. Voor zakelijke en sociale evenementen zal het gebouw conferentie- en vergaderzalen van verschillende afmetingen hebben, voor verschillende behoeften.

Het architectuurproject is ontwikkeld door KPF, een gerenommeerd Amerikaans bureau. De integratie van het gehele complex is door SDI Desenvolvimento Imobiliário, een ontwikkelaar met veel ervaring en soliditeit.

Westin is al meer dan tien jaar wereldleider op het gebied van wellness en is klaar om een nieuw niveau van wellness te introduceren bij reizigers in Brazilië. Momenteel exploiteert Marriott International 12 hotels in Brazilië onder de merknamen JW Marriott, Marriott Hotels, Sheraton Hotels & Resorts, Renaissance Hotels, Autograph Collection Hotels, Courtyard by Marriott, Residence Inn, en Marriott Executive Apartments.