Bavet zet expansie verder

Het fast casual concept verovert nu ook de harten in Kortrijk. Op woensdag 1 december opende Bavet Kortrijk de deuren en daarmee ook meteen het 16de restaurant in slechts zes jaar tijd. Kortrijkzanen kunnen vanaf nu terecht bij Bavet voor een heerlijke spaghetti bowl en dat middenin de binnenstad.

Bavet sluit het jaar 2021 af met de opening van een nieuw restaurant in het West-Vlaamse Kortrijk. Kortrijk stond al langer op het verlanglijstje en kon niet ontbreken in de collectie spaghetti restaurants. “De stad kent een bruisend studentenleven, is vaak het mekka voor designexpo’s en is volop aan het evolueren, daarom kozen we voor deze mooie, West-Vlaamse stad”, aldus Peter Van Praet, Founder & Concept Guardian van Bavet.

Op en top iconisch

Bovendien zullen de Kortrijkzanen genieten van de iconische Bavet-spaghetti op een nog iconischere plaats. In het pand waar je voortaan van je favoriete comfort food smult, huisde voordien de bekende brasserie Falstaff. De voormalige brasserie werd in samenwerking met de lokale Brouwerij Omer Vander Ghinste omgetoverd tot alweer een unieke Bavet locatie.

De inrichting van het pand onderscheidt zich van de andere Bavet-restaurants dankzij de opmerkelijke voorgevel uit glas, een opvallende bar en indrukwekkende glasramen en zorgt zoals steeds voor een unieke restaurantbeleving die bovendien plaats biedt aan een 50 tot 100 personen.

Bavet Kortrijk – Stationstraat 1-3 – 8500 Kortrijk

In 2015 werd Bavet tot het leven geroepen door oprichter en concept guardian Peter Van Praet. Bavet is een collectie restaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren, dit door middel van heerlijk op smaak gebrachte spaghetti. Elk Bavet restaurant onderscheidt zich door door een specifieke eigenheid en is telkens ondergebracht in een karaktervol hoekpand met respect voor de omgeving. Het concept ‘Made For Friends’ weerspiegelt zich in een doorgedreven beleving en community building  in elk restaurant met een vintage rock ‘n roll vibe.

Bavet is aanwezig in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Luik, Maastricht, Mechelen & Kortrijk. In Antwerpen heeft Bavet twee vestigingen, in Gent en Brussel zijn er drie Bavet-restaurants.