Deliveroo komt naar Knokke voor de zomer!

Brusselaars, Antwerpenaren en Gentenaars zijn het al gewoon, maar vanaf nu zullen de inwoners en toeristen uit Knokke ook van Deliveroo kunnen genieten! Fietskoeriers van Deliveroo zullen vanaf 6 juli aan de zee actief zijn en onze eenvoudige, efficiënte en snelle bezorgservice van de beste restaurants aanbieden. Een ware gastronomische pop-up voor het zomerseizoen aan de kust, enkel in juli en augustus.

Tijdelijke of vaste inwoners van Knokke zullen kunnen genieten van een onberispelijke bezorgdienst. Deliveroo levert dagelijks tussen brunch en avondmaal, voor slechts €2,50 leveringkosten. De zomervakantie van fijnproevers en lekkerbekken wordt dus veel gemakkelijker! In een paar clicks zullen jouw favoriete gerechten uit een tiental deelnemende restaurants in Knokke geleverd worden met de fiets en binnen de 32 minuten.

Dankzij Deliveroo is het gedaan met het karwei van boodschappen doen en koken tijdens de vakantie! Aan het strand, thuis met de familie of bij vrienden;; Deliveroo zorgt voor alles! Plaats gewoon je bestelling op deliveroo.be of download de app (Android /iOS) die onder andere de Deliveroo biker in real time volgt. Er is voor ieder wat wils tussen Duinberg en het Zoute: Lucy Chang en zijn beroemde Aziatische keuken, Cédric voor zijn Franse en seizoensgebonden gerechten of Zushi, de beste sushi van Knokke. Krijg ook de beste visschotels van DeLys, de pizzas van Azzuro of de Marokkaanse keuken van Riad du Zoute thuis geleverd. En tussen het zwemmen en een paddle match op het strand, waarom geen tussendoortjes van Foodiez of Au Petit Zoute?

Hoe werkt het? Geef simpelweg je locatie en het tijdstip van de levering in op de website of op de Deliveroo applicatie (Android / iOS).

Deliveroo is een platform waarmee particulieren en bedrijven online gerechten bestellen, van de restaurants in hun buurt en in gemiddeld 32 minuten geleverd worden voor een verzendkosten van enkel 2,50 €. Deliveroo biedt aan restaurants die geen leveringsservice hebben een vloot van onafhankelijke koeriers. Opgericht in Londen in februari 2013 door William Shu, Deliveroo is ondertussen aanwezig in 12 landen. In België werd het bedrijf opgericht in september 2015 en het wordt geleid door Mathieu de Lophem. Deliveroo België is nu aanwezig in 4 steden en werkt met meer dan 400 restaurants en 800 fietsers.