Delta hotels by Marriott verfijnd nieuw kamerontwerp

Delta Hotels by Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy’s buitengewone portfolio van 30 hotelmerken, kondigt de opening aan van het Delta Hotels by Marriott Santa Clara Silicon Valley, waar het vernieuwde ontwerp van de kamers wordt geïntroduceerd, geïnspireerd door de toewijding aan een naadloze reiservaring, met de nadruk op de details die er echt toe doen. Dit is het eerste hotel van Delta Hotels in Noord-Californië en het tweede in de Golden State, waardoor reizigers meer mogelijkheden hebben om de bestemming te verkennen en te ervaren.

Het merk Delta Hotels by Marriott is geworteld in eenvoud en gericht op het perfectioneren van de kleine details die tijdens het reizen het verschil maken. Doordacht design, gratis water, een volledig gevulde Delta Pantry voor Marriott Bonvoy Elite leden, en efficiënte service zijn slechts een paar van de elementen die deze merkbelofte tot leven brengen. Met de nadruk op details die ertoe doen, moderne flexibiliteit en helder optimisme, zijn de onlangs vernieuwde gastenkamers van Delta Hotels geïnspireerd op echt vakmanschap, met een eersteklas esthetiek in combinatie met comfortabele materialen voor een rechttoe rechtaan maar doelgericht ontwerp. Het ontwerp is voorzien van een helder, neutraal palet met rijke maar onopvallende kleuraccenten; een wand aan het hoofdeinde met groot formaat kunstwerken, spelend met zachte vormen en lijnen die het designconcept van het merk van vereenvoudigde vormen versterken; en eersteklas afwerkingen in het bedplatform, de loungeruimte en de badkamer.

Delta Hotels Santa Clara Silicon Valley ligt in het hart van Silicon Valley, dicht bij het Santa Clara Convention Center, het Levi Stadium en vele grote hightechbedrijven. Het hotel ligt op drie mijl van de internationale luchthaven Mineta San Jose (SJC), waardoor het een ideale bestemming is om in te vliegen en te genieten van dagtochten naar andere bestemmingen in de Bay Area, zoals Santa Cruz, San Francisco, en Napa Valley.

Het huisdiervriendelijke hotel beschikt over 263 ruime kamers en suites met de moderne benadering van het merk voor design, een verwarmd zwembad en een 24-uurs fitnesscentrum. Naast deze voorzieningen, biedt het pand ook Lucas Lounge, een full-service restaurant en bar met cocktails, lokale wijnen en ambachtelijke bier en een speciaal samengestelde menu; Zin Café, een all-American ontbijtrestaurant; Grab & Go, een full-service stand-alone speciaalzaak waar Starbucks dranken, premium gebakken goederen en snacks, evenals bereide warme en koude items; en Delta Pantry biedt premium dranken en snacks beschikbaar voor Marriott Bonvoy Platinum, Titanium en Ambassador Elite leden. De meer dan 8.000 sq ft technologisch geavanceerde vergader- en conferentieruimte is verdeeld over zeven flexibele vergaderruimten – beschikbaar binnen en buiten.