Don Papa onthult Sevillana Cask finish

LIMITED EDITION – SUPER PREMIUM RUM UIT SUGARLANDIA / FILIPIJNEN #DONPAPARUM – #FIESTASEVILLANA

DON PAPA RUM, DE PREMIUM SMALL BATCH RUM VAN HET EILAND NEGROS IN DE FILIPIJNEN, HEEFT ZIJN NIEUWSTE VARIANT GELANCEERD, DE SEVILLANA CASK FINISH – EEN LIMITED EDITION, SUPER PREMIUM RUM, GEÏNSPIREERD OP DE APPELSIENEN UIT SEVILLA, SPANJE.

DEZE RUM WERD GEASSEMBLEERD DOOR DON PAPA’S MASTER BLENDER OM EEN UNIEK LIMITED EDITION PRODUCT TE CREËREN, DIE ONGEFILTERD GEBOTTELD WERD OP 40% ABV. SEVILLANA CASK BRUIST VAN DE APPELSIEN-TOETSEN EN DON PAPA’S TYPISCHE VANILLE AROMA’S, DIE WORDEN AANGEVULD MET TOETSEN VAN APPELSIENZESTE, NOOTACHTIGE AROMA’S EN SUBTIELE TOETSEN VAN GEDROOGDE VRUCHTEN. DEZE OPVALLENDE SPIRIT IS ROKERIG EN FLUWEELZACHT IN DE MOND, HEEFT EEN LICHTE AMBERKLEUR EN EEN SMEUÏGE, LANGE, PITTIGE AFDRONK. DEZE HARMONIE VAN SMAKEN EN TEXTUREN IS EEN EERBETOON AAN HET RIJKE FILIPIJNSE CULTURELE ERFGOED.

DON PAPA’S NIEUWSTE LIMITED EDITION IS EEN ZORGVULDIG GEASSEMBLEERDE BLEND VAN 4 TOT 12 – JARIGE RUMS, GEDESTILLEERD UIT SUIKERRIET DAT 100% AFKOMSTIG IS VAN HET EILAND NEGROS. OM TE BEGINNEN RIJPTE DON PAPA IN AMERIKAANSE EIKEN, EX-BOURBON VATEN. NA DEZE EERSTE RIJPING RUSTTE DE BLEND NOG 3 JAAR VERDER IN TWEE VERSCHILLENDE TYPES SPAANSE VATEN: OLOROSO SHERRY EN ANDALUSISCHE VINO DE NARANJA (SINAASAPPELWIJN). DEZE UNIEKE VATEN WERDEN GEBRUIKT OM EEN LOKALE SPECIALITEIT TE PRODUCEREN, DE POPULAIRE, LOKALE SEVILLIAANSE APPELSIENEN-SPIRIT, DIE ERG GESMAAKT WORDT TIJDENS DE ZOMERMAANDEN.

DE WONDERLIJKE MIX VAN OLOROSO SHERRY-VATEN, SINAASAPPELLIKEUR-VATEN EN DE FILIPIJNSE RUM DIE TERUG TE VINDEN IS IN DON PAPA SEVILLANA, IS GEÏNSPIREERD OP EN MOGELIJK GEMAAKT DOOR DE 18E – EEUWSE MANILA-ACAPULCO GALLEON HANDELSROUTE, DEZE VERBOND SPANJE MET DE FILIPIJNEN, VIA MEXICO. DIT BRACHT EEN SCHAT AAN PRODUCTEN (ZOALS DE SEVILLAANSE APPELSIENEN), CULTUREN EN INVLOEDEN MET ZICH MEE.

DE SEVILLANA CASK FINISH WORDT GEPRESENTEERD IN EEN VERFIJND EN LEVENDIG ROCOCO-GEÏNSPIREERD DESIGN DAT ASPECTEN VAN HET SPAANSE ERFGOED OP HET EILAND REFLECTEERT: HET WEELDERIG, KLEURRIJK LANDSCHAP EN DE EIGENZINNIGHEID VAN PAPA ISIO’S VERHAAL, HIJ IS DE REVOLUTIONAIRE HELD WAARNAAR DE NAAM DON PAPA VERWIJST.

DE NIEUWE SEVILLANA CASK FINISH VOEGT EEN ANDERE DIMENSIE TOE AAN DE DON PAPA DEGUSTATIEBELEV- ING. HET PORTFOLIO DAT OOK AL DE ORIGINELE DON PAPA 7Y, DON PAPA 10Y, RARE CASK EN SHERRY CASK BEVAT BLIJFT GROEIEN.

BAILAR TORERO

Een twist van de ‘Blood & Sand cocktail’ die je meeneemt op reis naar de zintuigen. 25 ml Don Papa Rum – 25 ml Oloroso Sherry – 20 ml vers sinaasappelsap – 10 ml limoensap – 10 ml suiker

Geserveerd rocks glas met een groot ijsblokje. Gegarneerd met een gedroogde sinaasappelschijfje en een munttakje.

DON PAPA SEVILLANA CASK FINISH (70CL) IS TE VERKRIJGEN BIJ DE BETERE DRANKENHANDEL VOOR DE RICHTPRIJS VAN €80,00