Droom je van een nieuw interieur?

MET ALPHA VINYL WORDT RENOVEREN KINDERSPEL

Wil je jouw interieur een trendy update geven, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Met deze slimme stylingtips geef je jouw huis een nieuwe look zonder dat het je hopen energie of moeite kost. Zin in meer? Kies dan voor een totale make-over met één van de nieuwe vloeren uit de Alpha Vinyl collectie van Quick-Step. Zelfs een visgraatvloer is dankzij het Unizip-systeem en de geïntegreerde ondervloer in een handomdraai te plaatsen!

MINIMUM MOEITE, MAXIMAAL EFFECT

Je droomt al lang van een nieuw interieur, maar iets houdt je tegen. Misschien wil je niet te veel geld investeren in je huurappartement? Of weet je simpelweg niet hoe eraan te beginnen omdat je geen handige klusser bent? Het goede nieuws is dat kleine veranderingen al een groot verschil kunnen maken.

Begin klein: een declutter van je interieur zorgt al meteen voor meer rust en harmonie. Wanneer alle visuele ruis verdwenen is, zal je interieur al veel ruimer lijken. Dit gevoel kan je nog eens versterken door een nieuw laagje verf aan de muren te geven. Kies voor een neutrale kleur en breng vervolgens eigentijdse accenten aan door gordijnen, plaids en kussens te vervangen. Op die manier kan je met een minimum aan tijd en budget een trendy designtoets aan je interieur geven.

ZORGELOOS RENOVEREN MET ALPHA VINYL

Heb je de smaak te pakken en wil je voor een volledige make-over gaan? Met een warme, houten vloer of een strak betondesign geef je een radicale metamorfose aan je interieur. En het goede nieuws is dat je daarvoor helemaal geen handige klusser hoeft te zijn! Als je kiest voor een Alpha Vinyl-vloer staat niets nog in de weg van je droominterieur.

Naast het makkelijke kliksysteem van Quick-Step zijn alle decors uit de nieuwe collectie van Alpha Vinyl nu immers ook voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Deze innovatie geeft niet alleen extra comfort en geluidsisolatie, maar zorgt ervoor dat Alpha Vinyl nog sneller en gemakkelijker geplaatst kan worden. Wist je trouwens dat je Alpha Vinyl zelfs gewoon bovenop een bestaande tegelvloer kan plaatsen? Verlies dus geen tijd met het uitbreken van tegels en geef je ruimte in een handomdraai een nieuwe, frisse look.

Zelfs de plaatsing van een visgraatvloer is dankzij het nieuwe Unizip-systeem van Quick-Step vanaf nu kinderspel. Normaal gesproken heb je voor een visgraatvloer twee verschillende soorten planken nodig, maar de decors uit de Ciro visgraatcollectie hebben één ingenieus type plank dat aan beide zijden vastklikt. Je droom van een prachtige visgraatvloer is dus makkelijker en dichterbij dan je misschien denkt.