Eén, twee, kopje thee … Special T’s nieuwe smaken doen zingen van plezier

» Perfecte thee in een handomdraai – » Nieuwe smaken voor elk moment van de dag

Het perfecte kopje thee zetten geen koud kunstje? Wel met de theemachine van Special.T! Met één druk op de knop krijg je een gebalanceerde tas thee voor je, exact op de juiste temperatuur. De nieuwe smaken zijn erop gericht de theedrinkers gezond en wel door de koude winterdagen te loodsen. Happy tea tasting!

Thee drinken is een kunst. Kwaliteitsvolle thee kiezen, zuiver water klaarzetten, de exacte temperatuur van het water controleren, de infusietijd in het oog houden … De machine van Special.T neemt het allemaal voor haar rekening en zet de perfecte infusie met één druk op de knop. Zo is het eenvoudiger dan ooit om te genieten van bijzonder kopje thee.

Een nieuwe thee voor elk moment van de dag: Met de nieuwste smaken zet Special.T volop in op biologische theesoorten. Alle theesoorten zijn daarnaast zo ontwikkeld, dat ze helpen je de hele dag door goed in je vel te voelen. Voor elk moment staat een nieuw kopje thee klaar.

Ochtendthee: Een geknipte ochtendthee is bijvoorbeeld de Ceylon, een biologische zwarte thee uit Sri Lanka. ’s Ochtends of ’s middags geniet je vervolgens optimaal van de Earl Grey Green, die het beste van groene thee met een klassieke zwarte theesmaak combineert. Dat is een biologische Senchathee uit China, die subtiele aroma’s van citrus en bergamot verhult.

Avondthee: ’s Avonds is er voor de fruitige theedrinkers de Happy Fruity, een infusie van theeblaadjes uit een biotuin in Sri Lanka, met toetsen van granaatappel en veenbes. Deze vrolijke thee is van nature rijk aan vitamines en antioxidanten.

Voor speciale gelegenheden: Feestje? Diner? Dan zal de Limited Edition Merry Mango smaken! Deze rooibosthee is afkomstig uit het Zuid-Afrikaanse Cedergebergte en heeft dankzij de combinatie met verfijnde kruiden en stukjes mango een uniek smakenpalet. Een must have voor tijdens de feestdagen!

Special.T

Een machine met oog voor detail. Special.T vereenvoudigt het theeritueel aanzienlijk. Om het helemaal persoonlijk te maken, heb je de keuze uit twee theemachines: MY.T en MINI.T. De MY.T wordt met zijn strakke en elegante design een blikvanger in je keuken; de MINI.T is compacter en is zo dus ideaal voor een kleinere ruimte. Bovendien is deze laatste ook geschikt voor gebruik met een grotere travel mug. De machines werken verder hetzelfde: het apparaat selecteert op basis van de gekozen capsule de gepaste instellingen voor de perfecte dosering en temperatuur, en hop, daar is de tas thee tot op de graad en de seconde nauwkeurig.

Thee in capsules? Kan dat?

Ja hoor, thee kan perfect als capsule verpakt worden. Die zijn hermetisch afgesloten, zo blijven de theeblaadjes heerlijk vers en rijk van smaak. Bovendien heb je meteen exact de juiste hoeveelheid voor één kopje, wat ook alweer wat kopzorgen uitspaart. Kortom, de theemachine met capsules zet een gesofisticeerd kopje thee zonder moeite.

Special.T van Nestlé combineert de beste theesoorten ter wereld met een perfecte infusie voor elke thee. De theemachines MY.T en MINI.T werken met theecapsules en zijn eenvoudig in gebruik. Het resultaat: een overheerlijk kopje thee, op de juiste temperatuur, in een oogwenk.

Prijzen: capsules vanaf € 3,99 per doosje van 10 capsules. –  MY.T theemachine € 129, MINI.T theemachine € 99.