Eerste Midwest voco hotel: The Tiger hotel in Columbia, Mossouri

IHG Hotel & Resorts kondigt de opening aan van voco The Tiger Hotel in Columbia, Missouri, de vierde locatie van het merk in Noord- en Zuid-Amerika en de eerste in de regio Midwest. Het voco merk brengt hiermee de vertrouwde kwaliteit van IHG naar een van de meest opmerkelijke en iconische monumenten van Columbia. Modern comfort ontmoet historische charme in deze geliefde Columbia landmark, waar het verleden is bewaard gebleven, terwijl nog steeds de gedurfde, hedendaagse voco hotels esthetiek. In een gebouw dat bekend staat als de eerste wolkenkrabber tussen Kansas City en St. Louis, biedt het onlangs gerenoveerde pand gasten een verblijf vol karakter, geschiedenis en attente accenten, die doen denken aan de glamour van de jaren 1920.

Bezoekers worden verwelkomd met de kenmerkende voco hosted service. Tot de vernieuwde ruimtes behoren stijlvolle gastenkamers en het eigen restaurant, Glenn’s Café. Belangrijke elementen van de oorspronkelijke architectuur, zoals de originele stenen vloeren en kroonluchters, blijven als vertrouwde handtekening favorieten voor terugkerende gasten. Het hotel beschikt over 62 kamers met handige voorzieningen, zoals duurzaam beddengoed, minibars, ergonomische werkplekken en Apotheke badartikelen. Gasten kunnen kiezen uit meerdere kamertypes, waaronder de unieke Garden Suites, met eigen ruime balkons.

Om de dag te beginnen, kunnen gasten genieten van de onsite koffieshop, Love Coffee, een lokale non-profit die als missie heeft het bieden van vaardigheidstraining en werkgelegenheid voor mensen met een handicap en belemmeringen voor de werkgelegenheid. voco The Tiger Hotel heeft vele voorzieningen, zoals veelzijdige vergader- en evenementenruimtes, waaronder de Black & Gold Room en de spectaculaire Grand Ballroom, evenals een 24/7 fitnesscentrum.

Naast het luxe aanbod en de service hebben bezoekers toegang tot een aantal van de beste eet- en uitgaansgelegenheden in de regio. Glenn’s Café, een favoriet in Columbia, biedt de smaak van het zuiden in een geraffineerde maar ontspannen omgeving. Een chique speakeasy, Vault, staat bekend om zijn bekroonde cocktails in een uitnodigende lounge. Twain: Missouri Taproom biedt gasten de beste brouwsels, wijnen en sterke dranken van de Show-Me State.

Het hotel ligt in het centrum van Columbia, gasten kunnen het hotel herkennen aan het beroemde neon-tijgerbord. Talrijke boetieks, lokale bedrijven en cafés liggen in de nabijgelegen straten van het district. Gasten kunnen gebruik maken van de MKT Trail, gebouwd op de oude spoorwegbedding van de MKT spoorlijn om te joggen of te fietsen, of van de 7 staatsparken die op 15 minuten rijden liggen. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de campus van de Universiteit van Missouri, waardoor het de perfecte locatie is voor college sportfans, alumni en andere Mizzou bezoekers