Eerste Radisson Collection hotel in Istanbul

Rebranding van het voorheen bekende Radisson Blu Hotel, Vadistanbul. Radisson Hotel Group kondigt de transformatie en heropening aan van het Radisson Blu Hotel, Vadistanbul als een Radisson Collection hotel, na een uitgebreide renovatie. Het Radisson Collection Hotel, Vadistanbul is gelegen in een van de belangrijkste residentiële en commerciële districten van de stad en wordt het tweede Radisson Collection-hotel van de groep in Turkije en het eerste in Istanboel. De opening van Radisson Collection Hotel, Vadistanbul volgt op de succesvolle opening van Radisson Collection Hotel, Bodrum afgelopen zomer.

Vadistanbul is een modern en dynamisch woongebied van het grotere Istanbul, genesteld op de uitlopers van het Vadistanbul Park dat het Ataturk Arboretum, het Belgrado Bos en het Göktürk Vijvers Nationaal Park omvat. Radisson Collection Hotel, Vadistanbul ligt aan een hoofdboulevard in Vadistanbul waar het winkelcentrum met 270 winkels en kantoren voor 20.000 mensen zal worden gevestigd. Het hotel ligt tegenover de Turk Telecom Area, een van de belangrijkste sportarena’s van Istanbul, in de buurt van het belangrijke zakendistrict Maslak, en op 30 km van de nieuwe luchthaven van Istanbul.

Radisson Collection Hotel, Vadistanbul beschikt over 193 stijlvolle kamers en suites in een ontspannen sfeer met de keuze uit uitzicht op de stad of het bos en een ontspannen stedelijke vibe. De kamers bieden een ontspannen sfeer, een stijlvol ontwerp en handige voorzieningen zoals een Nespresso-apparaat, streaming van persoonlijke apparaten naar de tv en de exclusieve Radisson Collection-badkamervoorzieningen. De transformatie was gericht op het verbeteren van de faciliteiten en het maximaliseren van de tevredenheid van de gasten door het bieden van uitzonderlijke service.

Het hotel biedt een volledig uitgeruste fitnessruimte met een prachtig uitzicht op het bos. De partner spa van het hotel, Valley Club & Spa, strekt zich uit over meer dan 2.330 m2 en omvat een verwarmd zwembad, een Turks bad, een stoombad, een hammam en een sauna met vijf behandelkamers voor een selectie van massages en behandelingen.

De vergaderfaciliteiten in het hotel omvatten een balzaal van 1.000 m2 en meer dan 300 m2 aan vergaderzalen en boardroomruimte. Het hotel kan onvergetelijke evenementen organiseren voor zowel zaken als ontspanning van 2 tot 900 gasten in de zeven flexibele, ultramoderne vergaderzalen en een balzaal die volledig is uitgerust met de nieuwste technologie en natuurlijk daglicht.