Rituals telt af tot de feestdagen: nieuwe adventskalenders

Vier de feestdagen en geniet samen van 24 betekenisvolle momenten.

Rituals Cosmetics lanceert de nieuwe The Ritual of Advent kalenders voor de feestdagen. De feestdagen zitten vol feestelijke momenten en tradities waaronder de adventsperiode, waarin je aftelt tot Kerstmis. Als dagelijkse herinnering en moment van feestvreugde bevat elke tak van de nieuwe The Ritual of Advent kalender een luxe cadeautje voor jou of iemand van wie je houdt. Er is dit jaar voor het eerst een Premium Adventskalender, met feestelijke kerstlichtjes, gevuld met luxe producten. Tel af tot de feestdagen en geniet samen van 24 betekenisvolle momenten.

Te midden van de drukte van voorbereidingen en feestelijkheden is het belangrijk om even te vertragen en aandacht te schenken aan betekenisvolle momenten in het alledaagse. Druk op de pauzeknop, reflecteer op het afgelopen jaar en visualiseer je wensen en doelen voor het nieuwe jaar. The Ritual of Advent Kalender is ontwikkeld om elke ochtend een sprankje verrassing te brengen met 24 magische momenten in aanloop naar Kerstmis.

Verwen jezelf of iemand waar je om geeft met de 2D-Adventskalender en ontdek de luxe cadeautjes achter elk deurtje. Deze kalender is gemaakt van hergebruikt PET, kost € 69,50 en bevat producten die samen € 130,- waard zijn. Inclusief vier kaarsen voor elke Adventszondag.

Versier deze 3D-Adventskalender met ornamenten voordat je aan het aftellen begint. Dit juweeltje wordt geleverd met kerstlichtjes en brengt de kerstsfeer in je huis. Deze kalender kost € 99,50 en bevat producten ter waarde van € 160,-, met een grote verscheidenheid aan persoonlijke verzorgingsproducten, exclusief voor deze 3D-editie.

Ontdek de allereerste Premium Adventskalender met kerstlichtjes, voor een feestelijke schittering in huis. Deze showstopper bevat producten in mini- en full-size formaat om lichaam en geest te verwennen. De kalender kost € 149,50 en bevat luxe producten ter waarde van € 250,-, waaronder een aantal full-size artikelen waarvan je nog lang na de feestdagen kunt genieten.

Belangrijk:  De Ritual of Advent Kalenders zijn vanaf 5 september 2022 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics stores en bij RITUALS.com