Eerste Radisson Red Filippijnen wint prestigieuze prijs

Radisson RED Cebu Mandaue heeft de titel “Best Hotel Interior Design” gewonnen op de PropertyGuru Philippines Property Awards, die de meest opmerkelijke ontwikkelingsprojecten en design concepten in de vastgoed-en horeca-industrie beloont. Radisson RED Cebu Mandaue markeert het debuut van Radisson RED, het frisse en vrijgevochten merk van Radisson Hotel Group, in de Filippijnen wanneer het zijn deuren opent in 2023, dit luxe select-service hotel zal nieuw leven blazen in de horeca van Cebu City door zijn gedurfde design, stijlvolle ruimtes en naadloze connectiviteit.

Levendige kunstwerken en beelden weerspiegelen de expressieve persoonlijkheid van het merk, terwijl geavanceerde technologie is verweven met elk aspect van de reis van de gast, van digitaal inchecken via de Radisson RED-app tot kamersleutels met smartphone en tv-streamingmogelijkheden. Snuggere reizigers kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruik maken van de faciliteiten, zoals de RED Deli of OUIBar, die op elk moment van de dag of nacht versnaperingen bieden, en de Red Face Gym, waar bezoekers de klok rond kunnen trainen.

De Philippines Property Awards, die deel uitmaken van het prestigieuze PropertyGuru Asia Property Awards programma, erkenden Radisson RED Cebu Mandaue’s innovatieve aanpak en de manier waarop het kunst en technologie mengt om elk verblijf naar een nieuw niveau van uitmuntendheid te tillen.

Radisson RED Cebu Mandaue zal deel uitmaken van het Astra Centre, een belangrijke nieuwe gemengde ontwikkeling die momenteel in opkomst is in deze dynamische kuststad, die in de regio Central Visayas ligt. Het wordt het eerste Radisson RED hotel in de Filippijnen en voegt zich bij een collectie van zes Park Inn by Radisson en Radisson Blu hotels die momenteel in het hele land actief zijn.