Estandon – nieuwe parel bij VA.S.CO

Estandon, 70 jaar na de oprichting in 1947 door Jean Bagnis, met respect voor zijn authenticiteit en precisie, is vastberaden om meer dan ooit zijn klanten te charmeren. Estandon was het allereerste merk in de Provence dat besloot om haar wijnen niet meer in bulk te verdelen, zoals de handelaars op dat moment deden, maar in een mooie fles met de naam Estandon. Vandaag wensen rosé liefhebbers mooie proefervaringen te beleven en daarvoor vinden zij met de cuvée« Héritage», het hart van Estandon, de perfecte rosé voor een betoverend moment, ongeacht de gelegenheid, de plaats en het tijdstip.

Estandon« Héritage», harmonieus resultaat van 4 Provençaalse druivenvariëteiten. De assemblage van cinsault, grenache, rolle en syrah, met haar boeket van bloemen en zijdezachte, elegante en aanhoudende smaak, biedt een waar moment van plezier onder vrienden. Want een Estandon komt nooit alleen!

Estandon Héritage werd bekroond met een Zilveren medaille–Concours des Vinalies Internationales 2017 Gouden medaille–Concours Mondialdes Vins Féminalise 2017