evian en Kusmi Tea creëren een unieke zintuiglijke beleving

Een gamma van subtiele en verfijnde recepten op basis van het natuurlijke mineraalwater evian®, een infusie* van biologische witte thee, en een delicate mengeling van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s.

De ontmoeting tussen twee grote Franse huizen…

De samenwerking van evian® en Kusmi Tea® is een ode aan beide huizen die erfgoed en traditie combineren met waarden als durf, schoonheid, creativiteit en innovatie. evian infused x Kusmi is een uniek gamma van zowel originele als gesofisticeerde dranken, ontstaan uit de combinatie van de puurheid van het natuurlijke mineraalwater evian®, en de erkende knowhow van Kusmi Tea® om eerder onuitgegeven theemengelingen te maken.

“Deze samenwerking maakt de ontmoeting tussen twee huizen met sterke persoonlijkheden concreet. Twee unieke universums kwamen samen in een perfect huwelijk om zo een een nooit eerder gezien product op de markt te brengen. Dit is slechts de eerste fase van een hopelijk lange duurzame samenwerking,” zegt Sylvain Orebi, de voorzitter van Kusmi Tea.

… brengt een uniek aanbod van twee biologische en vernieuwende recepten tot stand…

“We wilden een eigen antwoord formuleren op de markt van de ‘plezierdranken’ in lijn met onze missie om gezondere en meer natuurlijke consumptiegewoonten aan te moedigen. evian infused x Kusmi getuigt van de pioniersgeest van evian in de groeiende markt van premium dranken op basis van thee.” aldus Patricia Oliva, directrice van het merk evian.

Het gamma van evian infused x Kusmi, dat verfrissend, delicaat en uniek is, steunt op twee recepten die een opmerkelijk evenwicht vertonen dankzij het samengaan van meer dan 94% natuurlijk mineraalwater met een infusie* van witte biologische thee en een delicate mix van fruitige, plantaardige en bloemige aroma’s. Beide recepten dragen een biologisch certificaat en zijn ontwikkeld met natuurlijke aroma’s.

evian infused x Kusmi is gepresenteerd in een individueel en elegant flesje van 37 cl. Zijn esthetische vorm zorgt voor een optimale ergonomie terwijl de eigenschappen van de drank perfect bewaard worden. Verder is het flesje 100% recycleerbaar.

De aangeraden verkoopprijs in België ligt afhankelijk van het distributiecircuit tussen € 2,09 en € 3,09.

…voor een heerlijke en smaakvolle pauze.

evian infused x Kusmi richt zijn pijlen op stadsbewoners die op zoek zijn naar gezondere en premium alternatieven voor de traditionele gesuikerde dranken op de markt.

Het gamma zal in de loop van 2018 op de markt komen in België en in het Groot Hertogdom Luxemburg bij de betere take away restaurants, in de snacking rayons van een aantal grote supermarkten (zoals Carrefour Express en Cactus). Zo kan de actieve, mobiele stedeling van vandaag makkelijk bereikt worden. Deze zomer kan je evian infused x Kusmi ook in de meeste beachclubs aan de kust terugvinden.

Gearomatiseerde witte thee met munt  en framboos: De verfijnde combinatie van de frisheid van munt met de zachtheid van framboos, biedt een exotische zintuiglijke ervaring. De delicaatheid van de biologische infusie* van witte thee en van het natuurlijk mineraalwater evian® slaagt er als geen ander in om met deze geraffineerde mix een zintuiglijk genot op te wekken.

Ingrediënten: Natuurlijk mineraalwater evian (94,4%), biologische rietsuiker (3%), biologisch citroensap op basis van concentraat, geconcentreerde witte biologische thee infusie (0,2%), natuurlijk framboosaroma met andere natuurlijke aroma’s, natuurlijk limoenaroma, natuurlijk muntaroma met andere natuurlijke aroma’s, appelzuur.          evian-framboos-jpg

Gearomatiseerde witte thee met perzik en viooltjes: Deze subtiele mix, die de zintuigen in vervoering brengt, is het resultaat van de vernieuwende ontmoeting tussen de zachtheid van perzik en de elegantie en gratie van viooltjes, elk subliem dankzij het natuurlijke mineraalwater evian® en een delicate biologische infusie van witte thee.

Ingrediënten:  Natuurlijk mineraalwater evian (94,4%), biologische rietsuiker (3%), biologisch citroensap op basis van concentraat, witte biologische thee infusie (0,2%), natuurlijk cassis-, roos- en vioolblaadjesaroma, natuurlijk perzikaroma met andere natuurlijke aroma’s, appelzuur.

Het evian® Fruits & Plantes assortiment, dat in 2017 op de markt kwam, wordt ook biologisch! evian® Fruits & Plantes nodigt je uit om ook zijn verdere gamma te ontdekken, met drie recepten waarin frisheid, lichtheid en een delicaat smaakevenwicht samengaan met de zuiverheid van het natuurlijk mineraalwater evian®. Elk recept is een ode aan de frisheid en de kleuren van de lente. evian Fruits & Plantes wekt het gevoel van dit fabelachtige seizoen op, waarin de natuur weer tot leven komt!

Citroen & Vlierbloesem: De kracht en de zuiverheid van de citroensmaak vormt een ongelooflijk harmonieus evenwicht met de plantaardige frisheid van de vlierbloesem. Samen met deze fabelachtige combinatie van smaken zorgt het natuurlijk mineraalwater evian® voor een buitengewoon verfijnde ervaring.